Platforma online dedicata parintilor Ghindoc.ro isi deschide portile!

BUCURESTI - 4 august 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Motto: “Ofera tot ce-i mai bun copilului tau”

Ghindoc.ro

Ghindoc.ro

Blogul Ghindoc.ro a devenit, incepand cu data de 01 august 2020, o platforma online pentru parinti si copii.

Evenimentul marcheaza implinirea a 3 ani de la aparitia blogului de parenting Ghindoc.ro si tranzitia acestuia catre o platforma online. Prin intermediul ei, parintii vor descoperi informatii utile pentru copiii lor si vor gasi crese, scoli si gradinite private, after school-uri, cursuri dedicate celor mici si chiar fotografi profesionisti de exceptie, care sa imortalizeze cele mai dragi momente din viata lor.

Platforma online Ghindoc.ro va permite parintilor sa gaseasca rapid cele mai bune activitati pentru cei mici, in mod gratuit. Design-ul folosit este foarte intuitiv; utilizatorii pot identifica serviciul dorit, prin folosirea celor doua filtre de cautare: tipul serviciului dorit si orasul sau sectorul in care acestia locuiesc. Dupa ce s-a decis asupra unui serviciu, fiecare utilizator are posibilitatea de a intra in contact cu cresele, gradinitele sau after school-urile folosind datele de contact regasite pe pagina adresata business-ului (numar de telefon, email, website oficial, pagini oficiale pe retelele de socializare etc.). Tot aici, parintii pot sa descopere informatii utile cu privire la programul de functionare si locatia exacta, precum si raspunsuri la intrebari privind serviciile oferite.

Parintii pot sa foloseasca platforma gratuit, gasind cu ajutorul ei gradinitele si scolile dorite, precum si alte activitati dedicate copiilor. In acelasi timp, business-urile din Bucuresti care vor sa fie prezente in platforma Ghindoc.ro o vor putea face gratuit pe tot parcursul anului 2020, urmand ca in perioada ulterioara sa aleaga unul dintre pachetele de promovare pe care le vor gasi accesand platforma.

Aparitia platformei Ghindoc.ro este o oportunitate excelenta in contextul pandemiei COVID-19, in special pentru parintii care sunt de pe acum interesati de gradinitele si scolile private care pot sa furnizeze cursuri online pentru copii. Incepand cu 01 august, platforma va gazdui afaceri dedicate copiilor care includ si cursuri de limbi straine, spectacole, cluburi sportive si multe altele. Fiecare business are la dispozitie o pagina de prezentare, pe care se regasesc toate informatiile necesare parintilor.

La ora actuala, doar firmele care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Bucurestiului sunt inscrise (si se pot inscrie) in platforma online. In perioada urmatoare, este de asteptat ca platforma digitala sa accepte business-uri din intreaga tara. Cei de la Ghindoc.ro isi doresc ca platforma sa beneficieze de o extindere a tipurilor de afaceri acceptate, integrand atat clinici, cat si cabinete medicale adresate copiilor sau bebelusilor.

La fel ca si pana acum, website-ul Ghindoc.ro va furniza articole de parenting in sectiunea Blog, acoperind subiecte precum educatia copilului, igiena si ingrijirea, camera si mesele celui mic, activitati in aer liber si o sectiune speciala dedicata mamicilor. Acestea contin informatii cu adevarat folositoare pentru o viitoare sau proaspata mamica, abordand subiecte precum acordarea stimulentelor financiare sau drepturile si responsabilitatile aferente concediului de maternitate. Tot aici, parintii afla cum sa aleaga singuri produse calitative pentru cei mici, descoperind si obiecte adresate bebelusilor si copiilor, recomandate de echipa Ghindoc.ro.

Ghindoc.ro este prezent si pe retelele de socializare, avand o comunitate numeroasa formata din parinti responsabili pe paginile oficiale de Facebook si Instagram. In plus, grupul privat de pe Facebook aduna zilnic sfaturi si recomandari venite din partea mamicilor cu experienta, contribuind la prevenirea sau solutionarea problemelor medicale ale copiilor si bebelusilor. Astfel, platforma digitala extinde utilitatea blogului Ghindoc.ro si vine in ajutorul intregii comunitati, punand la dispozitie pagini de prezentare ale firmelor care pot sa ofere cele mai bune servicii pentru cei mici.

Platforma nu intermediaza comunicarea, ci pune la dispozitia utilizatorului date de contact ale prestatorilor de servicii din zonele de interes. Acest lucru ofera transparenta totala, intrucat parintele se afla la un click distanta de firmele dorite. Intregul proces este foarte rapid, cu atat mai mult cu cat vizitatorii nu sunt obligati sa detina un cont de utilizator pentru a realiza cautarile.

Va invitam sa testati si sa va inscrieti in platforma Ghindoc.ro, pentru a face parte din comunitatea online care conecteaza parintii cu business-urile dedicate copiilor. Oferiti tot ce-i mai bun micutilor dvs.!

Mai multe detalii gasiti pe website-ul oficial: https://www.ghindoc.ro

Contact

contact@ghindoc.ro