Propump.ro – distribuitor de pompe de butoi performante

BUCURESTI - 23 februarie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Ca mod de utilizare, pompa de butoi este folosita pentru a realiza transferul produselor lichide sau vascoase, din recipiente mari in recipiente mai mici in vederea manipularii facile ale acestor substante in procesul de productie.

Propump.ro

Propump.ro

Cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul pompelor si sistemelor de pompare, SC Profilaxis Pump and Control SRL este importator direct al celor mai mari producatori de pompe de butoi – Yamada, si Finish Thompson Inc (FTI) aducand pe piata romaneasca cea mai noua tehnologie din domeniu.

Avand in vedere ca plaja de folosire a pompelor de butoi este foarte vasta, Profilaxis Pump and Control SRL comercializeaza atat pompe de butoi profesionale cu caracteristici care le fac cerute atunci cand vine vorba de transferul de lichide in volume mari cat si pompe de butoi pentru volume de transfer mai mici.
Iar in ceea ce priveste substanta de transfer, pentru a acoperi intreaga cerere din domeniu, cei de la Propump.ro, sunt distribuitori atat de pompe de butoi pentru transferul acizilor sau a substantelor chimice corozive, de pompe de butoi pentru transferul substantelor non-corozive (uleiuri, produse pe baza de apa, substante folosite in industria alimentara) dar si de pompe de butoi pentru produse chimice

Pentru ca cea mai importanta caracteristica, atunci cand vine vorba de pompa de butoi este rezistenta in exploatare care permite scaderea costurilor de productie, cei de la Propump.ro au ales sa nu faca rabat de la calitate si aduc doar pompe de butoi de calitate, cu un design robust care confera rezistenta deosebita in exploatare si performante maxime.

Principalele categorii de pompe de butoi compercializate de Propump.ro sunt:

Pompa de butoi FTI

Este o pompa de butoi destinata transferului de substante chimice, materiale corozive, cat si substantelor cu vascozitate ridicata.
Cele mai importante caracteristici sunt legate de faptul ca sunt usoare, economice si functioneaza, in functie de necesitatile dumneavoastra, atat cu motoare electrice cat si cu sisteme pneumatice.
In ceea ce priveste versatilitatea, este livrata cu tuburi de aspiratie de diverse lungimi si modele, in asa fel incat sa puteti alege solutia ideala in functie de lichidul pe care il aveti de transferat.

Pompa de butoi TFI este utilizata in industria chimica, la transferul substantelor alcaline sau oricarui tip de acid, pentru substantele chimice folosite in tratarea apelor uzate (clorura ferica, sulfat feros, sulfat de aluminiu, hidroxid de sodiu, acid sulfuric, acid clorhidric, etc.) dar si a dizolvantilor dizolvanti (alcool, acetona, metil-etil cetona, xilol, etc.).
Solutia constructiva adoptata pentru realizarea acestei pompe de butoi este una inteligenta, in sensul in care usureaza operatiunile de pompare, ea fiind prevazuta cu motor cu turatie reglabila si rotor cu aspiratie in doua parti si in plus, ea functioneaza foarte bine si pe uscat fara a fi necesara amorsarea.
Aceasta pompa de butoi este utilizata in multiple domenii, incepand cu productia de semiconductoare, in domeniu medical – la productia de medicamente - sau chiar la tratarea apei uzate.
Certificarea ATEX a acestei pompe de butoi o face suitabila pentru domenii cu solicitare medie sau ridicata.

 Pompa de butoi profesionala - Seria PF

Este o pompa de butoi care se foloseste in aplicatii industriale – transfer de acizi, baze, solventi, in aplicatii de tratarea apelor curate sau uzate – pomparea produselor chimice pentru tratarea apei, in industria chimica la pomparea solutiilor de curatare chimice sau solutiilor de placare, in industria medicala – solutii pentru dializa renala dar si in industria petrochimica, la transferul lichidului AdBlue care se foloseste la scaderea noxelor motoarelor diesel.
Este o pompa de butoi performanta, profesionala cu o turbina cu design unic, cu aspiratie dubla, actionata electric sau pneumatic iar acest lucru face posibil ca debitul si inaltimea de pompare sa fie foarte ridicate.

Datorita controlului facil al debitului de descarcare, a posibilitatii de a pompa lichide cu temperaturi de la 100 grade la – 29 grade, in functie de materialele folosite, aceasta pompa de butoi este foarte versatila fiind solicitata in diverse sectoare industriale

Pompa de butoi Economica - Seria EF

Cand vine vorba de transferul lichidelor pompa de butoi economica este instrumentul care usureaza munca personalului dumneavoastra, ea fiind solicitata ca o alternativa la transferul manual dar si la scara industriala, in transferul lichidelor usoare.

Este o pompa de butoi versatila, care vine dotata cu tuburi de aspiratie din materiale diferite, in functie de lichidul care trebuie pompat, motorul este electric cu doua trepte, are filtru de aspiratie incorporat si se poate folosi, in functie de model, la pomparea lichidelor cu temperaturi de la 100 la – 18 grade Celsius, si ajuta la scadea costurilor auxiliare in orice sector industrial.l

Pompa de butoi pentru viscozitati ridicate - BT

Pompa de butoi cu etansare mecnica, din otel inoxidabil, cu turbina de tip surub realizata din PTFE este folosita la transferul lichidelor de vascozitate ridicata si usor corozive cum ar fi: polimeri, adezivi, uleiuri, rasini sintetice, etc.
Aceste caracteristici de constructie permit tranferul lichidelor cu densitate de pana la 15.000 cP cu un motor de 3 CP

Materialul folosit in fabricarea lor este otelul inoxidabil, iar turbina tip surub din PTFE asigura propulsarea lichidelor cu vascozitati mari si usor corozive cum ar fi: polimeri, adezivi, uleiuri, rasini sintetice, ea putand trasfaza lichide cu densitatea de pana la 15.000 cP cu un motor de 3 CP avand un debit mediu de 18 l/min la o inaltime de transfer de maxim 7,5 m

Pompa de butoi Anti-Ex (ATEX)

Este o pompa de butoi anti-explozie, proiectata pentru transferul lichidelor inflamabile si combustibile cum ar fi: acetona, alcool, toluen, xilen, motorina, kerosen, benzina etc.
Varianta constructiva este una care asigura performante ridicate date de turbina de design unic cu aspiratie dubla seria PF-ATEX aceasta pompa de butoi fiind capabila, in functie de variantele constructive, sa transfere lichide cu un debit maxim de 150 litri/min.

Ca si element de propulsie, aceasta vine in doua variante: varianta cu motor electric, dar si varianta cu sistem pneumatic, ambele fiind insotite si de un kit de protectie contra incarcarii statice

Motorul electric se foloseste la lichide cu vascozitatea de maxim 500cP iar motorul pneumatic la lichide cu vascozitatea maxima de 330 cP, celelalte detalii tehnice putand fi gasite pe website-ul propump.ro

Mixer pentru butoaie - Seria TM

Mixerul de butoi comercializat de Propump.ro este un mixer pentru lichide cu vascozitate medie, amestecarea acestor lichide fiind realizata cu ajutorul unei turbine de 4 paleti, el fiind folosit in aplicatii de amestecare lichide corozive usoare, solventi sau lichide inflamabile de vascozitate mica pana la medie.

Caracteristicile tehnice, respectiv amestecare de sus in jos, circulatie fara vortex si fara aerisire, solutie constructiva care ridica si sedimentele de pe fundul butoaielor si faptul ca este compatibil cu toate materialele corozive fac ca acest dispozitiv sa fie solicitat atat in aplicatii industriale de amestecare de cloranti, cerneala, vopseluri, substante corozive usoare dar si solventi si substante inflamabile.

 Pompa de butoi pneumatica YAMADA

Ssunt pompe de butoi profesionale cu diafragma dubla, pneumatice fiind foarte solicitate in aplicatii de transfer, incarcare sau descarcare de acizi, baze, solventi, produse chimice pentru tratarea apei, solutii de dializa renala, solutii de placare sau aditivi AdBlue

Abilitatea de a rula uscat, auto-amorsarea, debitul maxim de 90 litri/min, posibilitatea de a se opri singure la terminarea refularii si multiplele optiuni suplimentare cum ar fi tije de imersie de lungimi diferite, le fac pe aceastea foarte eficiente din punct de vedere al costurilor pentru transferul si distribuirea lichidelor in siguranta de la butoie de 200l.

De ce sa achizitionezi pompe de butoi de la Sc Profilaxis Pump And Control SRL?

Sunt recomandati in primul rand de o experienta de peste 25 de ani in domeniu dar si de serviciile suplimentare oferite de acestia cum ar fi service rapid, stocuri mari de piese de schimb pentru orice echipament furnizat si instruirea personalului in vederea eficientizarii productiei. Solutiile oferite de dansii sunt solutii profesioniste care cu siguranta te vor ajuta sa iti cresti capacitatea de productie si sa iti dezvolti mai departe afacerea cu costuri minime.

In website-ul de prezentare al lor gasesti doar produse de cea mai buna calitate si cele mai bune oferte de pe piata.