Rezerva-ti locul intr-o experienta de neuitat din Delta Dunarii

BUCURESTI - 15 septembrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Turistii au ocazia de a li se oferi o experienta de neuitat in Delta Dunarii apeland la organizatorii profesionisti. Unii dintre acestia, cu o experienta in domeniu de peste 10 ani, sunt cei de la PensiuneaAkropolis.ro care ofera cazare in spatii cu dotari de inalta calitate, excursii in Delta cu salupe de ultima generatie si vizite in cele mai importante puncte turistice.

Delta

Delta

Pe platforma online a pensiunii sunt disponibile informatiile de contact atat pentru excursiile in Delta, cat si pentru cazare. In acest fel, fiecare client are contact direct cu serviciile de care este interesat.

Cele mai fascinante trasee cu plecare din Tulcea

1. Tulcea – Lac Nebunu

Unul dintre principalele trasee organizate este cel din Tulcea, pana la Lacul Nebunu. Aflat in complexul de lacuri Sontea – Fortuna, lacul Nebunu, desi de mica intindere, este o zona protejata. In acest fel, pestilor le sunt oferite conditiile necesare reproducerii, iar pasarilor cele pentru cuibarit in perioada de vara. In lunile de vara, aici se cuibaresc diverse specii de rate si alte pasari de apa.

Pretul pentru o salupa destinata unui grup de 1-5 persoane este in valoare de 525 RON. Pentru un grup mai mare, de 5-10 persoane costul este de 725 RON. Numarul maxim de persoane acceptat este de 20.

Pentru servicii extra, respectiv un pranz pescaresc delicios, pretul este de 50 RON.

2. Tulcea – Mila 23 – Letea – Sulina

Un traseu cu o durata ceva mai mare, de 10 ore, este cel de la Tulcea, catre Sulina. Pretul/ persoana pentru un astfel de traseu este de 185 RON, valabil pentru un grup de cel putin 5 persoane. Pentru grupuri mai mici, pretul incepe de la 255 RON/ persoana.

In cadrul acestui traseu turistii au ocazia de a servi un pranz pescaresc intr-un local la alegere. De asemenea, turistii pot participa la un safari organizat in Padurea Letea, care are pretul de doar 25 RON.

Grupurile pot inchiria salupe pentru 1-5 persoane, cu costul total de 1200 RON. Grupurile mai mari, de 5-10 persoane trebuie sa achite 2000 RON pentru o salupa.

3. Tulcea – Sulina

Organizatorii pun la dispozitie un traseu ceva mai scurt, cu aceeasi destinatie, anume Sulina. Durata sa este de 7 ore, iar pretul/ persoana destinat grupurilor de minimum 5 persoane este de 125 RON. Pentru grupuri mai mici, pretul creste la 185 RON. Turistii pot servi pranzul intr-un restaurant cu specific pescaresc, la alegere. Numarul maxim de persoane admis este de 20. Acestea pot inchiria salupe in grupuri de 1-5 persoane, respectiv 5-10 persoane, pentru preturi cuprinse intre 825-1025 RON.

Pentru o experienta de neuitat in Delta Dunarii, oferita de imagini spectaculoase, arome traditionale si plimbari memorabile, turistii pot apela la numerele de telefon disponibile pe site-ul organizatorilor, urmand sa primeasca cea mai buna oferta. Poti vedea ofertele si contactul aici : https://pensiuneaakropolis.ro/excursii-delta-dunarii/

De faptul ca experienta turistilor va fi una memorabila se vor asigura organizatorii care cunosc perfect locurile, dar si bucatarii nascuti si crescuti in Delta care vor pune la dispozitie preparate traditionale delicioase. Plimbarile cu barca se fac in conditii de maxima siguranta – vesta de salvare este inclusa pentru fiecare turist, iar echipamentul din dotare manevrat de angajati cu experienta prezinta incredere si ofera confort.