Robustețe și stabilitate – Principalele avantaje ale vehiculelor Ford Trucks

BUCURESTI - 5 aprilie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Logistica/Transport

Unul dintre cei mai mari producători internaționali de camioane de mare tonaj din lume este Ford Trucks. Acesta produce o gamă largă de vehicule, inclusiv tractoare, camioane de construcții și camioane de distribuție cu o greutate de peste 16 tone. Rezultatele dovedite ale calității, durabilității și eficienței vehiculelor comerciale Ford stau la baza strategiei internaționale a produselor Ford Trucks. La Ford Trucks se întrepătrund mai mult de jumătate de secol de proiectare și experiență de producție cu expertiza în dezvoltarea de produse specifice pieței, pentru a construi principalele componente ale vehiculelor, inclusiv motoarele noi.

Robustețe și stabilitate – Principalele avantaje ale vehiculelor Ford Trucks

Robustețe și stabilitate – Principalele avantaje ale vehiculelor Ford Trucks

Privind poziția brandului Ford Trucks din perspectiva dinamicii pieței, acesta a început anul 2021 pe locul 4 în topul Brandurilor de Vehicule Comerciale (conform raport înmatriculări) în anul 2020 - în creștere de la locul 6 ocupat în anul 2019. A depășit obiectivul setat pentru creșterea cotei de piață, atingând 11.8%. A rămas în topul alegerilor clienților în segmentele de Construcții si Vehicule Specializate, fiind lider în Segmentul Vehiculelor Municipale cu 54.3% cotă de piață în 2020.

Care sunt avantajele vehiculelor Ford Trucks?

Robustețea și stabilitatea camionului, rezistență mărită la încărcături grele datorată celor 14 foi de arc, nicio foaie de arc ruptă în 3 ani de utilizare, cost mic de mentenanță și reparații, interval mare de revizie: 1 an sau 2000 de ore de funcționare și nu în ultimul rând, simplitate în manevrare în condiții grele de șantier. 

Care este gama de camioane oferită de Ford Trucks?

Camioanele de transport internațional - sunt soluția ideală pentru transport pe distanțe lungi pentru orice tip de marfă. F-MAX preia numele legendarei serii F de la Ford și se impune prin dimensiune, nivel ridicat de confort și durabilitate. Aceste atribute au facut ca noul AutoTractor F-MAX să câștige prestigiosul premiu Truck of the Year 2019, în competiția jurizată de 23 de specialiști din 23 de țări europene

Camioanele de transport regional – oferă consum redus de combustibil, profitabil și eficient. Conceput pentru a satisface cerințele transportului pe distanțe lungi, modelul 1848T crește rentabilitatea și eficiența prin toate caracteristicile sale. Motorul de 480 CP oferă o putere de tracțiune impresionantă, cu un cuplu de 2500 Nm, iar transmisia automată în 12 trepte, caracteristică standard, facilitează cea mai bună utilizare a acestei puteri, asigurând performanțe de top și un consum de combustibil optimizat pentru orice condiții de utilizare.

Camioanele de construcții – lider de piață în perioada 2018-2020, oferă robustețe, putere, stabilitate și consum redus de combustibil. Pe un câmp pietros sau plin cu noroi, pe vârful unui munte sau într-un șantier de construcții din centrul orașului, camioanele pentru construcții Ford Trucks sunt mai puternice decât oricând.

Camioanele specializate - lider de piață  pe segmentul de vehicule municipale. Inovații tehnologice și ergonomice ies în evidență în cazul tuturor modelelor. O gama de camioane rutiere 4x2, 6x2 sau 8x2, cu diferite opțiuni de cabină și ampatamente, vin în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu o gama largă de suprastructurii perfect adaptate exigențelor dumneavoastră. 

În ceea ce privește extinderea rețelei de service din România au fost atinse obiectivele în 2020, în ciuda pandemiei, astfel că în ianuarie 2021 Cefin Trucks va avea 19 service-uri bine echipate, cu sisteme de diagnosticare și stoc de pese, din care șapte proprii. Acestora din urmă li se vor alătura patru pe termen scurt, dar, pentru că o rețea multibrand cu acoperire națională este foarte importantă, va continua și colaborarea cu partenerii.