Ropunct ofera o gama variata de produse dedicate fanilor serialului Friends

BUCURESTI - 23 iulie 2020

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Magazinul online Ropunct.ro ofera o gama variata de produse special destinate fanilor serialului Friends, cu licenta, astfel incat acestia sa isi poate decora si utila casa cu cele mai interesante accesorii sau sa aiba posibilitatea de a le oferi cele mai interesante cadouri altor iubitori ai serialului atat de indragit.

Friends

Friends

Cele mai cautate produse personalizate cu licenta din UK

Serialul Friends este unul dintre cele mai populare produse in toate timpurile. Acesta a fost difuzat intre 1994 si 2004 si a insumat un total de 236 de episoare. In anul 2020 este anuntat un episod nou cu sase personaje, care va aparea la aproximativ 15 ani din momentul in care filmarile pentru acest show s-au oprit. De-a lungul timpului a adunat numerosi fani, pasionati de tot ceea ce le poate reaminti de scenele celebre din serial pe care le-au urmarit cu incantare.

Mai mult de 10 produse care poarta denumirea acestui serial, pot fi comandate de pe site-ul Ropunct. Toate aceste produse personalizate sunt incluse in stocul propriu, iar preturile sunt foarte avantajoase fiind incluse in intervalul 14-94 de lei.

Produsele pot fi platite ramburs, prin banca sau cu cardul si vor fi livrate rapid in toata tara. Au o calitate foarte buna si sunt importate de la cei mai mari producatori si distribuitori din UK.

Canile personalizate Friend sunt un must have pentru fani

O cana portabila Friends verde este cea mai buna idee pentru cei care se afla in continua miscare si poate deveni un cadou foarte interesant. De asemenea, cana de cappuccino este cea mai buna solutie pentru persoanele care vor sa ofere un cadou personalizat unui fan al serialului Friends. Canile vin in doua variante, pe verde sau pe alb, si au simbolurile specifice acestei productii consacrate.

Alte cadouri personalizate Friends

Umbrelele Friends sunt cu siguranta un cadou inedit care merita toata atentia din partea fanilor activi ai acestui serial. Aceste umbrele sunt vesele, sunt interesante si aduc energie in zilele ploioase, datorita verdelui superb care domina intregul lor aspect atunci cand sunt deschise.

Pentru cei care nu au inspiratie pentru cadouri mari, un breloc Friends se va dovedi alegerea perfecta. In plus, acest breloc poate sa fie si personalizat, ceea ce inseamna ca in interior, fiecare cumparator poate adauga ceea ce considera ca va face destinatarul fericit.

Pentru tineri si adolescenti, posterele Friends cu licenta sunt unele dintre cele mai bune variante de cadou deoarece se stie ca tinerii adora sa isi personalizeze camerele, de acasa sau de la camin, cu postere care sa spuna ceva despre ei.

Un covor pentru intrare Friends este cea mai buna solutie pentru toate persoanele care vor sa isi personalizeze casa cu serialul preferat. Materialele din care acest covor este realizat au o calitate premium si vor face ca produsul sa reziste mult si sa isi mentina proprietatile.

Pentru persoanele foarte organizate, Agenda Friends este cu siguranta un cadou foarte apreciat si o sursa de buna dispozitie ori de cate ori este utilizata. Pe de alta parte, pentru familiile care iubesc serialul Friends, un cadou inedit poate sa constea in setul format din 4 cani de cafea Friends Central Perk, din care sa se savureze aroma cafelei preferate.

Toate aceste produse pot fi gasite in magazinul online Ropunct, la cele mai avantajoase preturi si la standarde foarte inalte de calitate, astfel incat sa se transforme in cele mai interesante cadouri.