Ropunct sustine distantarea in timpul pandemiei cu cele mai interesante jucarii de interior

BUCURESTI - 24 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate

Ropunct este magazinul online de jucarii si suveniruri care anunta sustinerea distantarii sociale impusa in vremea pandemiei, cu o serie de jucarii interesante, pentru copiii de toate varstele. Astfel, parintilor le va fi mult mai usor sa isi tina copiii in casa, fara ca acestia sa perceapa izolarea ca pe o pedeapsa.

Jucarii copii

Jucarii copii

Toate jucariile din magazinul online ropunct.ro au fost special concepute pentru a ajuta copiii de toate varstele sa se dezvolte in timp ce invata anumite notiuni importante pentru ei iar datorita faptului ca ei se si distreaza in acelasi timp, pot fi cu usurinta incadrate chiar si la categoria de cadouri amuzante.

Jucarii care simuleaza diverse activitati

 Jucariile care simuleaza diverse activitati sunt unele dintre cele mai apreciate de catre copii si cu siguranta ii vor tine pe acestia la interior mai mult timp si intr-un mod natural, fara ca statul in casa sa fie perceput ca o actiune negativa. Spre exemplu, seturile care promoveaza diverse experimente copii, cum ar fi micul geologstatia meteo, avionul solar sau popularul indicator vreme rea, sunt unele dintre cele mai recomandate in sensul acesta. Acestea sunt doar cateva exemple, iar in magazinul online Ropunct pot fi gasite mai multe astfel de jucarii, toate fiind extrem de interesante iar un alt factor cel putin la fel de important este faptul ca aceste produse pot fi oferite drept cadouri copii, indiferent de ocazie sau sarbatoare.

Jucarii STEM care functioneaza prin asamblare

 Jucariile care trebuie sa fie asamblate conform schemelor sunt unele dintre cele mai atactive pentru copii si sustin timpul petrecut in interior. Aceste jucarii sunt apreciate deopotriva de parinti si de copii, iar parintii sunt de cele mai multe ori atat de atrasi de ele incat asambleaza alaturi de copii lor. O alarma antiefractie pentru usa de la dormitor, o lanterna electrica ce se bazeaza pe gravitatie sau un brat robotic hidraulic care se miscatoate sunt idei de cadouri pentru copii, care vor fi foarte apreciate inclusiv de adultii din jurul lor si care pun bazele jocului de roluri. De la astfel de jucarii copilul poate incepe sa creeze scenarii si sa se distreze in interior, in timp ce deprinde o serie de abilitati importante pentru dezvoltarea lui.

Jucarii pentru interior care simuleaza jocul de afara

 Multi copii adora sa stea afara pentru a se juca cu mingea sau cu paletele de ping pong. In acest sens, Ropunct s-a gandit practic la tot si ofera copiilor posibilitatea de a se juca cu mingea in casa. Cu oricare din cele doua mingi pentru interior, cea de fotbal sau cea universala care poate fi si colorata, parintii pot incuraja copilul sa bata mingea in living fara sa isi faca griji cu privire la vecini si fara sa se ingrijoreze cu privire la faptul ca acesta poate distruge anumite obiecte casante din interior. O alta propunere in acest sens este setul de Ping Pong Usa, numit asa datorita faptului ca se prinde de tocul usii. Odata ce suportul a fost montat pe tocul de la usa, copilul poate juca ping pong singur sau cu un adult din casa, fara sa fie nevoie sa iasa in parc si fara sa fie necesar sa aiba o masa reala de ping pong in interior.

 Acestea sunt doar o parte din ideile de jucarii propuse de Ropunct pentru distractie in interior. In magazinul online pot fi gasite multe astfel de jucarii, la cele mai inalte standarde de calitate posibile pentru ca cei mici sa se poata distra si sa se simta bine chiar daca timpul de stat afara s-a redus considerabil.