S-a dat startul la cumpărăturile de Black Friday! Cumpără de pe TeamDeals.ro și poți câștiga premii senzaționale

BUCURESTI - 12 noiembrie 2021

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate, Tehnologie, Retail, Internet

Live site

Black Friday se sărbătorește mai devreme în acest an. Sărbătoarea de origine americană a ofertelor imbatabile începe pe 12 noiembrie și ține până pe 21 noiembrie. În tot acest timp, clienții TeamDeals.ro se pot bucura de șansa de a câștiga numeroase premii făcând cumpărături.

Teamdeals.ro

Teamdeals.ro

Cumpărături de Black Friday și șansa de a câștiga premii valoroase, doar pe TeamDeals.ro

De Black Friday 2021, făcând cumpărături de pe TeamDeals.ro, ai șansa de a câștiga 8 premii. Zilnic, începând cu 12 noiembrie și până pe 21 noiembrie, vei putea alege produsele dorite din categorii esențiale precum: Casă & Grădină, Gadgets & Electronice, Auto, Beauty, Sănătate, Copii și Fashion. 

Iar partea cea mai interesantă este că poți alege unul dintre cele opt premii puse la bătaie: un espressor manual, un ceas cu cameră ascunsă, un set trollere din 3 piese, o drona Syma, un aspirator vertical Wanda, un set masa cu două scaune, un cuptor electric sau un sandwich maker&grill.

La fiecare comandă plasată ai posibilitatea de a alege produsul pe care vrei să-l câștigi. Pentru a avea mai multe șanse de câștig, poți plasa mai multe comenzi. De asemenea, la fiecare comandă plasată ai șansa de a alege un alt premiu, înscriindu-te astfel în tragerea la sorți pentru două, trei sau chiar mai multe premii pe care ți le dorești, astfel încât șansele de a câștiga să crească.

"Începand cu 12 noiembrie și până pe 21 noiembrie ne alăturăm campaniei de Black Friday din România. Ca o noutate față de anii trecuți, acum le oferim utilizatorilor TeamDeals.ro șansa de a câștiga unul dintre cele opt premii puse la bătaie. În campania de Black Friday din acest an intră produse din categorii esențiale precum: Casă și grădină, gadgeturi, sănătate și jucării pentru copii. Utilizatorii au la dispoziție oferte la sute de produse din care pot alege ceea ce au nevoie", a declarat Daniel Dragomir, CEO Machteam Soft. 

Câștigătorii celor 8 premii vor fi extrași chiar de Moș Nicolae, pe 6 decembrie, prin intermediul aplicației random.org. Aceștia vor fi anunțați telefonic de reprezentanții site-ului TeamDeals.ro, care îi va contacta pentru a stabili detaliile expedierii premiului.

Cele mai căutate produse de Black Friday 2021

Cele mai căutate produse de Black Friday rămân, în continuare, electronicele și electrocasnicele. În top urmează produsele de îngrijire personală și sănătate, urmate de gadgeturi, articole de fashion, accesoriile pentru casă și grădină, jucăriile. 

“Cumpărătorii TeamDeals.ro au un comportament diferit. Bărbații se axează pe latura tehnică, preferând gadgeturile precum smartwatch-uri, GPS, camere auto, dar și accesorii pentru mașină, în timp ce femeile sunt orientate mai mult pe cumpărături pentru copii, jucăriile fiind printre cele mai dorite de acestea, dar și pe decorațiuni (în special decorațiuni de sezon), accesorii pentru bucătărie și produse de beauty. Anul acesta însă, ne așteptăm să observăm o creștere pentru produsele din Sănătate și Casă & Grădină”, a adăugat Daniel Dragomir, CEO Machteam Soft.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/s-a-dat-startul-la-cumparaturile-de-black-friday-cumpara-de-pe-teamdeals-ro-si-poti-castiga-premii-senzationale