Saltele cu memorie de la noapte-buna

BUCURESTI - 8 octombrie 2020

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Sanatate, HoReCa, Retail

Un somn odihnitor = o viata sanatoasa. Pentru asta trebuie sa investim in cele mai bune saltele care sa ne asigure conditiile ideale de fiecare data cand ne odihnim. Asadar, daca esti in cautarea unei noi saltele pentru dormitorul tau, cu siguranta, merita sa te orientezi catre saltele cu memorie de la Noapte-Buna. Aici te asteapta diferite modele din care sa alegi si produse de cea mai buna calitate, de care sa fii multumit pe deplin.

Saltea Cosmopolitan

Saltea Cosmopolitan

Cele mai noi tehnologii

Pentru a da viata celor bune saltele se folosesc tehnologii de ultima generatie care implica ani intregi de cercetare si efort, astfel ca oricine cumpara saltele cu memorie de la Noapte-Buna are numai de castigat.

Dimensiunea de care ai nevoie

Bineinteles, trebuie avute in vedere mai multe criterii de care sa tinem cont pentru alegerea celei mai bune saltele, iar totul incepe de la dimensiune. Marimile sunt standard, la fel ca cele ale paturilor, saltelele fiind dedicate paturilor cele mai mici, de o singura persoana, celor de dimensiuni medii sau pentru doua persoane.

Confort deplin

Pentru un confort deplin si un somn asa cum se cuvine, oricine se poate orienta catre saltelele cu spuma cu memorie. Stratul de spuma difera de la un model la altul si poate influenta nivelul de fermitate al saltelei. Spune adio durerilor de spate si bucura-te de cele mai bune conditii atunci cand te odihnesti pentru ca salteaua ia forma corpului.

Nivelul de fermitate pe care ti-l doresti

Poate unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa se tina cont la alegerea unei saltele este nivelul de fermitate, iar totul depinde de preferintele si de nevoile fiecarei persoane. In plus, conteaza si pozitia de dormit, pentru ca un anumit nivel de fermitate poate fi recomandat in anumite conditii. Asadar, o saltea ferma, de regula, este recomandata pentru dormitul pe spate intrucat asigura o pozitie optima. In acelasi timp, o saltea de fermitate medie este potrivita pentru dormitul pe lateral, pe cand saltelele prea moi ar trebui evitate intrucat acestea nu sustin o pozitie potrivita a corpului pe durata somnului.

Nu platesti o avere

La Noapte-Buna nimeni nu trebuie sa plateasca o avere in conditiile in care aici preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Poti sa vezi chiar acum cat costa cele mai bune saltele cu memorie de aici si sa verifici si ofertele pentru ca daca profiti de pe urma lor atunci ajungi sa platesti mult mai putin decat te-ai fi asteptat.

Garantie generoasa

Nu in ultimul rand, toate produsele vin cu o garantie generoasa, astfel incat sa nu ai nici cea mai mica grija cu privire la acestea si sa stii ca se prezinta in conditii optime chiar si mai multi ani la rand, fara sa se deterioreze in vreun fel.

Pentru a evita aglomeratia in showroom, Noapte-Buna.ro va recomanda sa faceti o programare telefonica la numarul 0721.359.121 cu cel putin o jumatate de ora inainte de a ajunge la locatia noastra. Va multumim!