Saltele online de vis de la Drimus. Dormi bine, esti in forma!

BUCURESTI - 25 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Urarea "Vise placute!" chiar este bine intentionata, pentru ca visele frumoase inseamna de obicei un somn mai linistit si mai sanatos.

Drimus

Drimus

Dar pentru a visa frumos ai nevoie de salteaua potrivita. O gasesti pe drimus .ro - magazin de saltele si scaune, online.

Stii ca ai dormit bine si sanatos atunci cand ai visat frumos si dimineata te trezesti odihnit. Visele urate si cosmarurile nu au nimic de a face cu somnul bun. De fapt, daca somnul este de calitate slaba, este foarte posibil ca nici macar sa nu visezi. Visele bune contribuie la bunastare psihologica prin sustinerea memoriei sanatoase, la prevenirea depresiei si la extinderea constiintei nostre limitate. Visele ne permit sa consolidam amintirile si sa stocam informatii.

Fara o saltea de calitate nu putem vorbi despre vise placute!

In 2019 o saltea inseamna mai mult decat o suprafata la intamplare pe care poti sa-ti asezi capul. Calitatea ei iti poate distruge sanatatea si viata sau te poate ajuta sa te bucuri in fiecare noapte de cel mai bun somn, pentru ca dimineata sa fii plin de energie si pregatit 100% pentru ziua care ti se asterne in fata.

De aceea, in 2019 trebuie sa alegi corect salteaua pe care vei dormi in fiecare noapte. Asta inseamna sa intelegi in detaliu structura unei saltele si sa alegi tipul care se potriveste cel mai bine cu sanatatea si corpul tau, cu preferintele tale si ale partenerului tau de somn.

Primul pas important pe care poti sa-l faci in acest sens este sa deschizi usa virtuala a unui magazin online de saltele si scaune cum este Drimus.ro. Exista mii de modele pe piata si sansa de a gasi salteaua visurilor tale creste considerabil daca te orientezi spre un magazin online de incredere. Drimus ofera clientilor preturi preferentiale la saltele memory, saltele cu arcuri pocket spring, saltele ortopedice sau superortopedice.

Magazin de saltele si scaune cu stocuri noi periodic

Daca tendintele de (re) amenajare se modifica, noi ne urmam visele si ne tinem dupa ele. Periodic, Drimus isi imbogateste si diversifica stocul cu noi modele de scaune, saltele, paturi, produse de mic mobilier pentru casa.

Desi exista e-shop-uri care aduc produse voluminoase doar la comanda, Drimus ruleaza stocuri mari si detine doua depozite spatioase pentru saltele, paturi, seturi de mese si scaune, alte obiecte de mic mobilier. Acestea se livreaza prin curierat rapid in orice localitate din tara si prin dubite proprii in Bucuresti. In acest mod clientii au acces la o gama uriasa de produse in tendinte. Drimus isi reinnoieste stocul periodic, iar daca vrei sa-ti (re) amenajezi locuinta in stil modern, acesta este magazinul de saltele si scaune spre care merita sa-ti indrepti click-urile. Produsele provin din import sau de la cei mai buni furnizori locali.

Drimus - magazin de saltele si scaune, sustine Hope Friday

Vinerea Sperantei este un proiect social care a luat fiinta la initiativa Drimus, acum 4 ani. Evenimentul atrage anual mai multi sustinatori, magazine online si clienti, care prin tranzactiile de vanzare - cumparare efectuate fix in Vinerea Sperantei, inteleg ca pot sa faca un bine unor institutii non-profit sau unor persoane defavorizate. Drimus pune inca o data pret pe visele oamenilor, acum dintr-o perspectiva sociala.