Schimba decorul casei tale in cativa pasi! Castiga o masuta de cafea!

BUCURESTI - 8 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Media / Publicitate, Retail, Imobiliare

Live site

Mobilarea unei sufragerii micute de la bloc e intotdeauna o provocare. Si asta intrucat spatiile reduse au nevoie de mobilier care sa nu le incarce suplimentar si care sa dea impresia de mai mult loc.

Schimba decorul casei tale in cativa pasi! Castiga o masuta de cafea!

Sticla este, in acest caz, o varianta ideala. Transparenta ei nu obtureaza vizual spatiul, ci, din contra, asigura un design ergonomic. Se incadreaza perfect atat intr-un living amenajat cu lemn masiv, cat si intr-unul in stil minimalist. Asadar, o astfel de masuta de cafea este un must have al oricarui interior. Iata! Sticla, lemn, metal. Trei elemente clasice combinate insa intr-o maniera extrem de moderna pentru a forma o masuta de cafea cool, perfecta pentru un living amenajat dupa cele mai noi tendinte. O poti castiga foarte simplu participand la concursul organizat de Lem’s si Acasa.ro.

De aceea, te provocam la un CONCURS! Incepand de pe 8 iulie si pana pe 8 august 2015 poti castiga extrem de simplu o masa cu blat de sticla securizata, cu un cadru din metal si lemn, pe care sa iti asezi in fiecare dimineata cana de cafea alaturi de revistele preferate si de tableta. Masa de cafea pe care ai sansa sa o castigi are dimensiunile de 110 x 60 x 44 cm, un prim geam din sticla clara, iar cel de-al doilea din sticla mata (sablata). E o piesa de mobilier discreta, dar foarte rezistenta, usor de manipulat si de curatat si foarte versatila, ceea ce inseamna ca se integreaza in orice tip de incapere.

Tot ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia ei este sa rezolvi un puzzle extrem de simplu in urma caruia vei descoperi cum arata un living modern marca Lem’s. Odata asezate piesele la locul lor, vei descoperi o sugestie de amenajare a livingului, in culori vesele, precum un cocktail de vara!

Mai trebuie doar sa completezi un formular cu datele tale de contact si ai si intrat in competitie. Printre conditiile de participare se numara: varsta minima – 18 ani, domiciliul in Romania si acceptarea conditiilor impuse de regulamentul concursului. Odata intrat in competitie nu mai ai nevoie decat de putina rabdare, pana pe 10 august, atunci cand va fi desemnat castigatorul concursului in urma unei extrageri aleatorii. Premiul este oferit de catre S.C. LEMET S.R.L, iar tu ai sanse mari sa intri in posesia lui! Asadar, nu mai sta pe ganduri si intra in concurs chiar acum!

Discounturi uriase la mobilierul mult-visat, la Lem’s

Bucura-te de toate promotiile Lem’s! Viziteaza site-ul magazinului si vei descoperi o multime de reduceri. Consulta brosura Lem’s unde sunt cuprinse toate promotiile acesti veri. Mobilier pentru camere de zi, pentru dormitoare, bucatarii sau holuri, dar si accesorii ori saltele si asternuturi pentru pat, toate beneficiaza in aceasta periaoda de discounturi uriase, de pana la 40%.

In plus, vara aceasta ai parte de noile colectii de living de la Lem's care iti aduc un cocktail de culoare si optimism in casa ta. Nu trebuie decat sa te lasi cucerit de mobilierul minimalist si vesel care va schimba intr-o clipita intregul aspect al livingului tau. Ai mai jos si o galerie foto care sa te inspire.

Asadar, acum e momentul sa faci achizitii super avantajoase si sa iti mobilezi locuinta exact asa cum ai visat dintotdeauna. Lem’s are cea mai mare retea de magazine de mobila din tara, asadar nu iti va fi deloc greu sa gasesti un magazin chiar in orasul tau.

Taguri: mobilapuzzlelem's
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/schimba-decorul-casei-tale-in-cativa-pasi-castiga-o-masuta-de-cafea