Seturi de mobilier pentru un dormitor elegant

BUCURESTI - 4 iunie 2021

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Dormitorul este spațiul de relaxare de la finalul unei zile lungi, iar un set de mobilier potrivit va contribui și mai mult la formarea unei stări de liniște. Mobilierul pe care îl alegeți trebuie să se potrivească stilului care vă caracterizează, pentru a vă simți ca acasă. Natürlich vă pune la dispoziție numeroase variante pentru a vă transforma dormitorul într-un spațiu elegant, iar în continuare puteți alege din seturile recomandate.

Dormitor

Dormitor

Dormitorul este spațiul de relaxare de la finalul unei zile lungi, iar un set de mobilier potrivit va contribui și mai mult la formarea unei stări de liniște. Mobilierul pe care îl alegeți trebuie să se potrivească stilului care vă caracterizează, pentru a vă simți ca acasă.
Natürlich vă pune la dispoziție numeroase variante pentru a vă transforma dormitorul într-un spațiu elegant, iar în continuare puteți alege din seturile recomandate.

Dormitor Saigon, Charcoal

Printr-un stil simplu, dar elegant, dormitorul Saigon oferă o personalitate aparte locuinţei. Piesele sunt realizate din plăci aglomerate din lemn înnobilat cu furnir de stejar, care oferă atât rezistență în timp, cât și rafinament.

Set Dormitor Leon

Uneori simplitatea este cheia eleganței, iar dormitorul Leon se face remarcat tocmai prin nuanțele calde (alb și truffle) folosite. Dulapul Leon dispune de 5 uși, din care trei sunt acoperite parțial cu oglindă. Faptul că se oferă un spațiu semnificativ de depozitare a hainelor, transformă acest set de dormitor într-unul preferat de orice doamnă sau domnișoară.

Set dormitor Kashmir

Setul de dormitor Kashmir este ideal pentru amenajarea unui dormitor matrimonial într-un stil provensal. Cele trei piese de mobilier sunt alcătuite din plăci aglomerate de lemn, iar finisajul mobilierului imită fibra de lemn masiv, ajutând la crearea unui ambient primitor.

Dormitor Pallas Wenge

Dormitorul Pallas este conceput într-un stil modern, conferind eleganță și personalitate prin intermediul liniilor simple și clare. Frumos proporționat, acesta oferă o calitate deosebită prin grosimea PAL-ului de 36 mm la toate carcasele pieselor și cant dur ABS grosime 2 mm. Spațiile de depozitare sunt numeroase: comoda are 3 sertare, noptiera 2 sertare (4 sertare în total, luând în calcul ambele piese), iar dulapul este împărțit în 3 părți egale (cele două părți laterale conțin polițe de sus până jos, iar partea din mijloc conține un raft și o bară pentru umerașe).

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul mobilierului și decorațiunilor, Natürlich oferă clienţilor săi produse şi servicii de rigoare germană. Consultați ofertele de sezon și bucurați-vă de calitatea produselor.