Sfaturi pentru joburi part-time

BUCURESTI - 5 august 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Forta de munca de astazi evolueaza in multe feluri. De exemplu, multi angajati in special cei tineri aleg un job la una dintre marile corporatii cu o norma de 8 ore pe zi. Insa exista si salariati care prefera sa aiba mai multe joburi de tip part-time.

Joburi part-time

Joburi part-time

Forta de munca de astazi evolueaza in multe feluri. De exemplu, multi angajati in special cei tineri, aleg un job la una dintre marile corporatii cu o norma de 8 ore pe zi. Insa exista si salariati care prefera sa aiba mai multe joburi de tip part-time.

Oricare ar fi motivul, gasirea unei modalitati de a jongla mai mult cu un loc de munca si de a avea succes poate reprezenta provocari. Asculta ce spun expertii despre cariera, precum si persoanele care detin un astfel de program de lucru.

1. Gestioneaza asteptarile

Primul sfat este sa gestionati asteptarile, asigurandu-va ca fiecare angajator este pe deplin constient de disponibilitatea si angajamentele dvs. In timp ce este grozav sa fii flexibil trebuie sa ai in vedere evolutia ta in cariera. Nu ezita sa iti cauti locuri de munca mai bine platite sau joburi unde poti evolua profesional. Afla mai multe sfaturi utile desore cariera sau cum se face o cerere de demisie de pe site-urile de specialitate.

2. Organizeaza-te

De asemenea, important este sa ramai organizat pentru a-ti pastra sanatatea si abilitatea de a face treaba bine, eficient. Foloseste un instrument software pentru a face asta. Pot fi utile programe ca Microsoft, Outlook sau Apple Calendar. Cu siguranta in viitor iti pot aduce bonusuri si sporuri speciale.

3. Nu va luati mai mult decat puteti face fata

Cand jonglezi cu mai multe locuri de munca cu norma partiala, este important sa nu te incarci cu mai multe lucruri daca nu le poti face fata. Munceste din greu, dar cunoaste-ti limitele pentru a evita epuizarea si pentru a nu deveni treptat mai putin productiv.

4. Pastreaza fiecare angajament

In acelasi timp, daca spui "da" unei slujbe, trebuie sa iti pastrezi angajamentul fata de tine in primul rand. Jonglarea locurilor de munca cu norma partiala necesita daruire si disciplina. Lucrul important este pastrarea fiecarui angajament.

5. Limitati-va timpul pana la job

Incercati sa stati aproape de locatia dvs. de munca si asigurati-va ca fiecare loc de munca la care lucrati se afla intr-o locatie apropiata unul de celalalt, astfel incat sa reduceti timpul pe care il faceti pana la job.

6. Salariu motivant

Chiar si atunci cand lucrati la mai multe locuri de munca, diferitii dvs. angajatori nu vor fi foarte atenti in acest sens. Cu alte cuvinte, nu puteti face compromisuri cu privire la aspectele cruciale necesare pentru a excela la acel loc de munca. Prin urmare, trebuie sa pastrati natura locului de munca diferita una de alta. Chiar daca incasati un salariu minim pe economie trebuie sa dati dovada de integritate si profesionalism. Cu calculator salariu poti afla salariul brut in functie de cat castigi, impozitele obligatorii catre stat cat si deducerea personala.

7. Odihniti-va

Odihna este o parte vitala a succesului. Literatura stiintifica ne spune ca angajatii au nevoie de zile libere si vacante pentru a se reincarca si a fi la maximul lor atunci cand sunt la birou. Acest lucru este valabil mai ales in cazul in care cineva jongleaza cu diferite medii la locul de munca. Cheia este sa intelegeti beneficiul, din punct de vedere mental si fizic, pe care il obtineti atunci cand va deconectati de la munca. Va veti multumi mai tarziu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/sfaturi-pentru-joburi-part-time