Soluții complete de piese de schimb pentru vehicule comerciale

BUCURESTI - 5 aprilie 2021

Comunicat tip General in Industrie, Media / Publicitate

Unul din cei mai importanți distribuitori de piese de schimb pentru vehicule comerciale pe piața din România este Mec Diesel See. Rețeaua de distributie acoperă 8 puncte de vânzare în cele mai importante orașe din România: Oradea, Cluj, Iași, Arad, ibiu, Brașov, Galați, Pitești, Ploiești, Craiova, Constanța și București. Compania distribuie o gamă largă de piese și lubrifianți pentru toate mărcile de vehicule comerciale grele și ușoare, vehicule de transport persoane precum și pentru vehicule specializate din domeniul de salubrizare și distribuție de carburanți.

Soluții complete de piese de schimb pentru vehicule comerciale

Soluții complete de piese de schimb pentru vehicule comerciale

Mec Diesel importă și distribuie piese de schimb pentru cele mai cunoscute marci de vehicule comerciale (Man, Mercedes, Iveco, Daf, Volvo, Renault, Scania), vehicule de transport persoane (Evobus Setra, Irisbus, Neoplan, Renault), componente semiremorci (Koegel, Schimtz, Rolfo, SAF, BPW).

Soluțiile oferite pentru piese de schimb vehicule comerciale sunt piesele de schimb pentru camion, autobuze, remorci și semi-remorci:

Elemente frânare și pneumatice - producatori renumiți au inovat sistemul de control al frânării, iar Mec Diesel vă pune la dispoziție elementele necesare siguranței în trafic.

Elemente direcție și suspensie: leviere de comandă, vipere sau tendoane, perne, arcuri sau amortizoare. Mec Diesel ofer[ variantele optime de calitate pentru a conduce în siguranță, confortabil și ușor manevrabil.

Ambreiaje și elemente transmisie. Mec Diesel pune la dispoziție ambreiaje și elemente de transmisie performante și fiabile, piese de origine și prima echipare pentru cutiile de viteză mauale și automate montate pe toate mărcile de vehicule comerciale, ZF, Eaton, Voith, Allison, Mercedes Benz, Volvo și Scania.

Filtre. Mec Diesel oferă soluții de filtrare pentru principalele game de vehicule: transport, construcții și agricultură, soluții complete pentru filtre de aer, combustibil, ulei, habitaclu (versiuni normale sau cu cărbune activ), filtre pentru cutii de viteză, filtre hidraulice, separatoare de apă, combustibil, filtre AdBlue etc.

Caroserii și electrice. Furnizorii de caroserie sunt bine cunoscuți în piața de vehicule comerciale, fiind producători cu experiență de peste 30 ani în producșia de componente de caroserie. În ce privește elementele electrice și optice, vorbim de producători consacrati în piața de distribuție de piese de calitate. 

Când cumpărați piese de calitate pentru camion, acestea vă oferă siguranță și încredere. Dacă sunt piese originale, acestea sunt construite de fabrică și pe aceeași linie de producție pentru vehicul. Pe scurt, autenticitatea acestor piese de camion este ceea ce face calitatea fiecărei piese realizate de producător oferind siguranță și confort.