Startdecor lansează colecția 2020 de covoare din lână

BUCURESTI - 14 august 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Impreuna cu fabrica partenera, Startdecor lanseaza la inceputul lunii septembrie noua colectie de covoare din lana 2020 prin intermediul careia celebreaza culorile puternice si desenele traditionale. Colectia 2020 este caracterizata de contraste la care nu te-ai fi asteptat, un aer sofisticat si plin de eleganta. Frumusetea se regaseste in detalii ca si modele de tip etno, culori puternice cu nuante predominante de rubin, bej sau smarald si se adreseaza iubitorilor de covoare calitative, realizate din materiale naturale, care pot fi folosite atat in living cat si in dormitor, bucatarie sau hol datorita diversitatii mari de dimensiuni disponibile, de la cele mai mici covorase de 080 X 120cm pana la covoare mari de 300 X 400cm.

Covor lana

Covor lana

La Startdecor, gama de covoare online este adaptata nevoilor clientului nostru si spune cate putin din povestea fiecarui loc unde sunt utilizate. Noile modele vor fi disponibile in magazinul online incepand cu 1 septembrie la un pret promotional.

Beneficiile unui covor din lana sunt multiple si deloc neglijabile. Mai jos vom enumera doar cateva dintre ele.

- Este tratat ignifug, iar asta ofera mai multa siguranta si poate chiar sa previna un incendiu;

- Actioneaza intr-o incapere precum un izolant termic, fiind foarte folositor in anotimpul rece;

- Este o investitie sigura, durata lui de viata fiind estimata la minim 10 ani;

- Este moala si placut la atingere, fiind un adevarat rasfat pentru talpile noastre;

- Este potrivit traficului intens;

- Nu este un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor.

Potrivita piesa cu piesa, colectia covoare lana 2020 construieste un parcurs emotional al ipostazelor posibile din locuintele noastre, oferind piese dintr-un puzzle si emotii pentru fiecare incapere in parte.

Covoarele sunt fabricate in Polonia, la razboi mecanic unde se foloseste tehnologia Wilton, si sunt produse din 100% lana cu provenienta Noua Zeelanda, care le ofera 

Startdecor este unul dintre cele mai importante magazine online din Romania, specializat in comercializarea covoarelor sau a traverselor dar si a altor produse din segmentul home&deco.