Startdecor pregateste "Black Friday-ul Covoarelor"

BUCURESTI - 10 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Retail

Black Friday sau Vinerea Neagra in traducere, este sarbatorita in acest an pe data de 13 noiembrie si marcheaza inceputul sezonului de cumparaturi dinaintea sarbatorilor de iarna. Din pacate, sezonul de cumparaturi 2020 poate arata foarte diferit fata de anii trecuti din cauza pandemiei provocate de virusul COVID-19 cu un mare minus pentru vanzatorii din mediul offline si un plus pentru cei din mediul online unde se preconizeaza o crestere cu 30% a numarului de comenzi fata de sezonul 2019. Unul dintre magazinele online spre care ne concentram atentia este Startdecor, unul dintre cele mai mari magazine online de articole pentru locuinta din Romania, acolo unde se anunta reduceri intre 5% si 40% la peste 2000 de produse din gama lor de covoare, traverse, seminee electrice, tapet si obiecte sanitare.

Black Friday

Black Friday

A 10-a editie din tara noastra si a 5-a editie Black Friday la Startdecor aduce un numar impresionant de covoare ieftine, sintetice si de lana, moderne sau clasice pentru gustul fiecarui consumator. 

Promotiile vor fi disponibile din data de 13, incepand cu ora 00:00 si vor continua tot weekendul in limita stocului pana pe data de 15, orele 23:59.

Mai jos puteti regasi cateva exemple de produse care vor face parte din oferta pentru Black Friday.

Covor din lana Oval Dafne 160 X 240 -30%

Covor Lana Anafi Sahara 240 X 340 - 30%

Covor Lana Roxen Antracyt 200 X 300 - 40%

Semineu electri Helmi Soft Crem - 25%

Lista completa se va actualiza pe site odata cu inceperea evenimentului. Un numar impresionant de oameni lucreaza intens in saptamana premergatoare pentru ca totul sa fie la 100% capacitate si dumneavoastra sa puteti face cumparaturi online in cele mai sigure conditii din confortul locuintei de pe telefonul mobil sau din fata calculatorului, fara a fi nevoit sa va expuneti sanatatea prin deplasarea in magazinele fizice din marile centre comerciale.

Startdecor pregateste o surpriza si pentru clientii sai din Ungaria, tara in care magazinul si-a extins de curand operatiunile si care va beneficia de prima sa editie Black Friday cu oferte avantajoase la toate produsele din stoc.