TeamDeals Marketplace, despre tendintele de pe piata de jucarii din Romania

BUCURESTI - 14 mai 2019

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social, Retail

Copiii iubesc cu adevarat jucariile, iar 1 Iunie este un moment de bucurie pentru acestia. Parintii din toata tara ii vor surprinde pe cei mici cu cele mai frumoase jucarii de Ziua Copilului.

TeamDeals

TeamDeals

Cu aceasta ocazie Teamdeals.ro a realizat un studiu pentru a afla care sunt tendintele anului 2019 in materie de jucarii si ce cadouri isi doresc copiii, precum si care sunt criteriile de care tin cont parintii inainte de a achizitiona o jucarie.

In urma studiului 44% dintre respondenti au afirmat ca prefera sa cumpere produsele din mediul online motivand lipsa de timp si preturile mai mici.

Conform studiului 75,9% dintre parinti aloca sume intre 50 RON si 199 RON pentru achizitionarea jucariilor cu ocazia zilei de 1 Iunie.

Alte cifre relevante:

30% dintre parinti tin cont de brand si de anumite tendinte atunci cand aleg jucariile pentru cei mici;

28,1% dintre respondenti sustin ca pun accentul pe raportul calitate-pret cand decid sa achizitioneaze cadourile pentru copii;

41,6 % aleg jucariile tinand cont de functionalitatea acestora, preferintele copilului si materialul din care sunt confectionate.

Studiul a fost realizat de TeamDeals.ro in perioada 21 martie - 21 aprilie 2019, pe un esantion de 200 de persoane.

Totul pentru copilul tau

TeamDeals sarbatoreste 1 Iunie printr-o campanie intitulata “Totul pentru copilul tau” adresata tuturor categoriilor de varsta. In plus, pregateste doua concursuri importante, atat pe site unde poti participa prin achitionarea oricaruit produs din campania speciala cat si pe pagina oficiala de Facebook unde concursul o sa fie anuntat curand.

Printre premiile puse in joc se numara: o trambulina, o drona cu transmitere live pe telefon si o trotineta Scooter Alien cu lumini si sunete. Te invitam sa vizitezi site-ul TeamDeals.ro si sa participi la concurs incepand cu data de 17 mai 2019.

Campania si concursurile se vor desfasura pe o perioada de doua saptamani, iar castigatorii vor fi anuntati pe pagina oficiala de Facebook TeamDeals in data de 3 iunie 2019.