Terra Mall un magazin de fashion promite cele mai mici preturi la branduri renumite

BUCURESTI - 14 aprilie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Criptomonedele sunt bani digitali descentralizați, ce utilizează tehnologia blockchain. Este posibil să fiți familiarizați cu cele mai populare versiuni, Bitcoin și Ethereum, dar există mai mult de 5.000 de criptomonede diferite în circulație, potrivit CoinLore.

Imagine

Imagine

Fiind un mediu de schimb digital, criptat și descentralizat, spre deosebire de dolarul american sau euro, nu există nici o autoritate centrală care să gestioneze și să mențină valoarea unei criptomonede. Puteți utiliza cripto pentru a cumpăra bunuri și servicii obișnuite, dar şi pentru investiţii precum cele în acțiuni sau metale prețioase.

Bitcoin este prima astfel de criptomonedă, apărută în anul 2008, care a reuşit să se facă remarcată pe piaţă. La momentul actual 1 Bitcoin atinge valoarea de $60.000, însă se speculează că în timp va depăşi cu mult orice aşteptare.

Deşi cumpărăturile în mediul online încep să devină tot mai sigure, prin implementarea de noi modalităţi de plată securizată, există încă persoane sceptice, care se tem de numeroasele scamatorii practicate pe internet. Cum ar fi, totuşi, dacă aţi avea posibilitatea să plătiţi pentru bunurile achiziţionate online prin intermediul unui portofel virtual, care vă păstrează banii în perfectă siguranţă?

Marius Ionita, proprietarul Terra Mall, este printre curajoşii care doresc să ţină pasul cu evoluţia tehnologiei, profitând de toate avantajele acesteia. Acesta anunţă că imediat după deschiderea noului magazin online de fashion în data de 14 Aprilie 2021, va face demersurile necesare pentru a reuşi să implementeze inclusiv opţiunea de plată prin Bitcoin.

Ce este Terra Mall? După cum spune şi sloganul acestora, este magazinul cu „cele mai mici preţuri, la cele mai mari branduri”. Acest magazin online vă pune la dispoziţie peste 10.000 de articole de la peste 100 de branduri renumite la nivel mondial precum: Armani, Dior, Valentino, Prada, Versace, Gucci, Balenciaga, etc., la cele mai scăzute preţuri de pe piaţă.

În ziua deschiderii oficiale (14 Aprilie), însă, deoarece stocurile sunt limitate, accesul la achiziţionarea de produse va disponibil în mod exclusiv membrilor. În plus, aceştia vor beneficia şi de reduceri semnificative de preţ la articolele preferate. Cumpărătorii fideli vor avea parte de cele mai noi surprize.

Doriţi să vă bucuraţi de întâietate şi avantaje în calitate de membru al unei comunităţi orientate către viitor şi inovaţie? Accesaţi pagina Terra Mall. Aveţi nevoie doar de un minut din timpul dumneavoastră şi de o adresă de e-mail, pentru a vă asigura un loc în faţă!