Tigari electronice si personalizarea experientei de a vapa

BUCURESTI - 18 septembrie 2018

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pentru orice schimbare in viata ta este de dorit sa stii de la bun inceput la ce trebuie sa te astepti si in special ce beneficii vei avea de pe urma utilizarii unui dispozitiv cum este tigara electronica. Totul porneste cu vointa de a-ti schimba radical atitudinea in privinta modului in care iti protejezi sanatatea, iar atunci cand esti fumator de tutun sunt implicate direct si persoanele din jurul tau.

.

.

De cate ori ai fost nevoit sa nu poti intra intr-un spatiu inchis pentru ca este interzis fumatul? De cate ori ai fost apostrofat de public, chiar si in aer liber, ca provoci disconfort prin faptul ca fumezi sau intentionezi sa aprinzi o tigara? Ai putea foarte simplu sa nu te mai pui in astfel de situatii pentru ca tigara electronica nu are nicio legatura cu tutunul ars, nu lasa miros neplacut in jur si nici nu afecteaza starea de sanatate a persoanelor cu care socializezi.

Prin urmare, de la o tigara electronica trebuie sa te astepti in primul rand ca nu va lasa in jur acel miros persistent de fum. Tigara electronica nu functioneaza pe principiul arderii ci pe principiul vaporizarii prin incalzire la o temperatura controlata a unui lichid. Aburul care este produs in camera de vaporizare a oricarei tigari electronice este cel care poarta aroma lichidului pe care l-ai incarcat in rezervor, precum si nivelul de nicotina pe care l-ai ales, sau nu, sa fie prezent in lichid.

Setul de beneficii primite sunt in stransa legatura cu nivelul la care ai ajuns sa utilizezi o tigara electronica. Daca la inceput ai ales, asa cum este de fapt recomandat, un kit incepator tigara electronica, ulterior poti sa combini atomizoare si MOD-uri electronice a caror functionare o poti personaliza cum inca nu poti sa iti imaginezi ca ar fi posibil.

Daca gama de lichide si arome concentrate pentru tigari electronice este cel putin indestulatoare, ei bine, gama de MOD-uri si atomizoare servisabile este la cel mai bun nivel din ultimii ani, iar acest lucru se poate vedea atat de bine rafturile unui magazin specializat in comercializarea de tigari electronice.

In Bucuresti, in oricare dintre magazinele de tigari electronice Vapers-One te vei intani in primul rand cu echipa magazinului care va fi incantata sa iti ofere consultanta in a alege. Intr-o oarecare masura poti fi usor intimidat de oferta, insa cu putina rabdare si mai ales cu informatiile pe care le primesti in magazin este imposbil sa nu alegi un produs complet din gama tigari electronice si un set de lichide, baze si arome concentrate pentru a-ti prepara exact aroma si consistenta tariei pe care le doresti.

Prin alaturarea celor doua tinte pe care le vei urmari constant: vointa in ceea ce priveste renuntarea la fumatul clasic si calitatea dispozitivelor de tip tigara electronica si lichide consumabile, sansele pentru a-ti redobandi puterea fizica si starea de sanatate in general sunt foarte bune atat timp cat tigara electronica o vei privi ca pe un ajutor functional tranzitoriu in demersul tau.