Toner-shop.ro iti ofera livrarea gratuita la cumparaturile online

BUCURESTI - 17 august 2020

Comunicat tip General in Industrie, Media / Publicitate, Tehnologie

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat vietile in cele mai mici detalii. Riscul de a ne infecta creste de fiecare data cand iesim din case. Cum, pentru o mai mare siguranta, multi dintre noi ne-am adus biroul acasa, am luat cu noi si micile probleme de logistica de care se ocupau angajatorii nostri. Aici se incadreaza consumabilele de care avem nevoie pentru imprimante, copiatoare, multifunctionale sau fax.

Imprimanta

Imprimanta

Nu trebuie sa te pui pe drumuri pentru a achizitiona un cartus original sau unul compatibil pentru imprimanta ta. La toner-shop.ro gasesti o gama variata de produse de calitate la un pret atragator si ca „bonus” beneficiezi de livrare gratuita la orice comanda plasata din Bucuresti sau oriunde in tara, la cel putin trei produse cumparate.

Astfel scapam de drumuri, castigam timp si ne protejam totodata. Magazinul online ne ofera siguranta cumparaturilor de acasa, fara a ne expune sanatatea, un lucru esential in conditiile actuale. Totul e la un click distanta, fie ca te afli in cautare de cartus toner pentru imprimanta laser, copiator sau multifunctional, de cartus cu cerneala pentru imprimanta sau multifunctional inkjet, de film pentru fax sau ribon pentru imprimanta matriciala. 

Daca vreti sa faceti o economie in plus, analizati cu atentie oferta de produse originale desigilate, noi si nefolosite, care beneficiaza de reduceri.

Comenzile plasate in Toner-shop.ro - magazin online sunt procesate in ce mai scurt timp, pentru ca produsele sa ajunga cat mai rapid la cumparatori. Plata online este incurajata pentru a limita interactiunea dintre client si curierul care face livrarea, insa se accepta si plata cash, la livrare. 

Dupa plasarea comenzii clientii primesc un mesaj privind datele de livrare. La comenzi primite pana in ora 12.00, in cursul saptamanii, din Bucuresti, livrarea se poate face, gratuit, in aceeasi zi, in timp ce pentru cele din afara Capitalei produsele vor ajunge la clienti intr-un interval de 24-48 de ore, daca acestea sunt disponibile in stoc.