Tot mai populară în Europa și în România: Încălzirea electrică prin pardoseală

BUCURESTI - 5 mai 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Conform unui studiu recent, industria producătoare de sisteme de încălzire electrică pentru pardoseală este în creștere. Viitorul arată la fel de promițător, pe continentul european și în țara noastră.

Incalzire pardoseala

Incalzire pardoseala

Raportul de cercetare privind „Piața europeană de încălzire electrică în pardoseală” cuprinde informații despre factorii de creștere, precum și statistici cu privire la dimensiunea actuală și estimată a pieței. De asemenea, materialul detaliat oferă informații semnificative privind diferitele segmente și contribuția lor respectivă la perspectivele generale ale pieței, în perioada 2020 - 2026. Studiul poartă denumirea oficială ‘Europe electric underfloor heating market’ și este realizat de Market Study Report, LLC.

Estimări legate de folosirea la scară largă și adoptarea sistemelor de încălzire în pardoseală

Folosind date și informații din numeroase surse, studiul estimează că industria europeană de încălzire electrică prin pardoseală va prezenta o rată de creștere anuală accelerată. Mai mult decât atât, aceasta va aduce o rentabilitate crescută în următorii cinci ani.

De ce aleg oamenii aceste soluții? Un răspuns ar fi cauzat de condițiile climatice în schimbare ce au generat ierni extrem de reci în numeroase țări europene. Altele includ: utilitatea pentru toate vârstele, legătura directă cu creșterea valorii locuințelor, instalarea ușoară, controlul excelent prin termostate inteligente, pe zone (chiar și de la distanță), versatilitatea.

Când este recomandată încălzirea prin pardoseală?

1. La construcții noi

2. La renovări

3. La construcții uscate

Vezi aici oferta de soluții MAGNUM Heating pentru incalzire in pardoseala prin reprezentantul zonal CASE CĂLDUROASE și află totul despre aceste instalații. 

Încălzirea prin pardoseală face ca podeaua casei tale să devină un radiator imens, chiar sub picioarele tale, ce încălzește direct casa.

Câteva dintre beneficiile acestui sistem electric sunt:

1.Perfect pentru un apartament / spațiu mic! Fără nevoia de a face renovări majore! Nu spargi șapa și întreaga manoperă durează foarte puțin! Îți vine în ajutor soluția de încălzire Magnum HeatBord – se aplică direct sub lemn, parchet laminat si stratificat. 

2. Adio calorifere (greu de curățat și masive), câștigi mai mult spațiu pentru mobilier și decorațiuni interioare.

3. Spui nu înălțimii suplimentare pardoselii existente. Sistemul de mai sus este ultra subtire și ridică cu doar 1,2 cm podeaua.

4. Setezi temperaturi distincte în fiecare camere, cu ajutorul termostatelor digitale potrivite, cu ceas si senzor de podea.

5. Instalație rapidă: plăcile de sistem pot fi plasate ca niște piese de puzzle, fiind ferm interconectate. 

6. Ai puține componente pe care trebuie să le cumperi. 

7. Ai control de la distanță și programe smart - cu Google Assistant, Alexa sau aplicațiile de pe mobil.

Temperaturi variate, în mai multe momente ale zilei - tot de la MAGNUM ai și termostate ce îți permit setarea temperaturii, prin programare, în diferite momente ale zilei (maxim 3). În plus, ai automatizări la ora de vară/iarnă.