Total Technologies contribuie la automatizarea procesului de comandă „self-order” în cadrul McDonald’s România

BUCURESTI - 2 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, HoReCa, Retail

Automatizarea procesului de preluare a comenzilor
Accesul facil la informații de pe telefoanele mobile conduce la o comunicare rapidă a promoțiilor comerciale. Fluidizarea fluxurilor operaționale interne este un obiectiv esențial al oricărui business, iar digitalizarea comunicării în relația cu clienții este accelerată de actuala conjunctură socio-economică.

.

.

Preocupări aparent fără soluții imediate

McDonald’s își dorea să simplifice și automatizeze procesul de preluare a codurilor pentru ofertele speciale din aplicația mobilă McDonald’s la casele de marcat sau linia de “DriveThru.

Întrucât rapiditatea este cheie pentru business-ul McDonald’s, era necesar să existe și informații în timp real asupra statusului de preparare al comenzilor lansate de pe terminalele “self-order” din restaurante. 

Total Technologies implementează soluția potrivită

Partener McDonald’s România în domeniul consultanței și tehnologiei informației, Total Technologies furniza deja scanerele aferente caselor de marcat, respectiv Honeywell XENON 1902g, pentru implementarea sistemului de self-ordering, realizat cu plata cash.

După analizarea secvențialității activităților, au fost propuse soluțiile optime care să fluidizeze maximal procesul, folosind echipamentele perfect adaptate nevoilor apărute.

• Clientul își comandă produsele McDonald’s pe linia  “DriveThru” sau la casele de marcat, selectând din ofertele existente în aplicația mobilă McDonald’s.

• Oferta aleasă este scanată cu Honeywell VUQUEST 3320g, iar apoi comanda este procesată la casa de marcat. Scanarea este rapidă și simplă. 

• Clientul își comandă produsele McDonald’s prin sistemul de „self-order”, putând opta pentru achitarea cash.

• Bonurile interne pe care sunt tipărite codurile de bare aferente comenzilor sunt scanate cu echipamentul Honeywell SOLARIS 7820g. Se afișează statusul comenzii în timp real. Produsele pot fi ridicate de la punctul de colectare.

Obiective realizate

• Procesul de scanare al ofertelor speciale se derulează fluent, interacțiunea casier – client fiind mult mai facilă și sigură

• Acuratețea datelor este de 100% deoarece se scanează coduri de bare

• Timpii de procesare ai comenzilor au scăzut, întrucât ofertele sunt introduse automat  

• Clienții au informații în timp real asupra stadiului comenzii

Testimonial

“Consultanța specializată, echipamente dedicate pentru îndeplinirea funcțiilor și suport excelent în faza de proiectare si implementare. Am apreciat nivelul parteneriatului Total Technologies cu Honeywell, in Romania - Platinum Partner & Service Autorizat.’’

Liviu Osman 

IT Director 

PREMIER RESTAURANTS ROMÂNIA SRL 

McDonald’s

Despre Total Technologies

Cu peste 28 de ani de experiență pe piața IT, Total Technologies este specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare,  tehnologia VOCE, NB IoT sau RFID și Roboți Autonomi Mobili (AMR), oferind clienților soluții digitale complete de colectare și prelucrare automată a datelor prin aplicații integrate, în industrii precum: Retail, Curierat, Logistică &Transport, Producție, Centre de Distribuție,  Automotive, Sănătate. 

CONTACT: totaltech@totaltech.ro I +40 372 317 714

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/total-technologies-contribuie-la-automatizarea-procesului-de-comanda-self-order-in-cadrul-mcdonald-s-romania