Transport international de marfa cu F-MAX

BUCURESTI - 3 decembrie 2019

Comunicat tip General in Auto

Prin ce se impune F-MAX? Unul din atributele cheie ale F-MAX este costul de proprietate, care-i ofera o pozitie de top in piata, gratie motorului puternic si eficient de 12.7L E6D Ecotorq. Mai mult, dimensiunea, gradul ridicat de confort si durabilitatea sunt caracteristici ale F-MAX, care au adus acestuia premiul Truck of the Year 2019.

Transport international de marfa cu F-MAX

Transportul pe distante lungi pentru orice tip de marfa este asigurat cu succes, de oricare dintre cele doua modele F-MAX, F-MAX LL si modelul F-MAX. Cele doua modele ofera o noua perspectiva asupra a ceea ce inseamna un vehicul destinat pentru transportul de marfa.

Cum sunt definite caracteristicile speciale si ce aduce nou un cap tractor Ford din seria F-Max?

In primul rand o cabina foarte spatioasa, care ofera soferului un maxim de confort. Dimensiunile cabinei sunt mai mult decat generoase, inaltimea interioara a acesteia este de 2.160 mm si latimea de 2.277mm. Aceasta este dotata cu volan nou ergonomic, imbracat in piele, coloana de directie complet reglabila si comenzi pe volan. Urmeaza noul panou de bord si ecranul color multimedia de 8’’, scaunul ergonomic care ofera supor lombar atat de necesar la drum lung. La toate acestea se adauga sistemul automat de climatizare care asigura un flux natural de aer si regleaza automat temperatura din cabina, spatiile de depozitare de sub pat, spatiile de depozitare de deasupra capului care asigura o capacitate de 225 l si spatiul de depozitare de deasupra patului cu o capacitate de 105 l. Ce este bine de mentionat este faptul ca acest spatiu de depozitare are un capac proiectat cu piston cu arc, asemanator compartimentelor din avioane, care determina o deschidere facila. Ambele modele mentionate anterior sunt dotate cu frigider de 38 l proiectat astfel incat accesul este facil atat din scaunul soferului cat si din pat.

Tehnologia de ultima ora. In acesta categorie trebuie amintite urmatoarele caracteristici speciale: computerul de bord care ofera o serie de informatii utile despre cursa efectuata, cum ar fi consumul mediu de combustibil si distanta parcursa. Iar pentru a evita incarcarea excesiva sau incorecta a puntii spate exista indicatorul de sarcina pe punte. Mai mult decat atat, exista indicatori de evaluare a stilului de condus al soferului oferind calificative, in baza unor criterii specifice si asta cu scopul de a imbunatati stilul de condus al soferului. Caracteristicile speciale sunt completate de Sistemul de Monitorizare a Presiunii din Pneuri (TPMS), functia Smart Maintenance, setarile incalzitorului suplimentar, navigatia specifica amionului, ecarnul multimedia de 7,2” cu moduri de functionare multiple.