Transport Persoane Germania-Olanda-Belgia

BUCURESTI - 31 martie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Logistica/Transport

Transport Persoane Germania-Olanda-Belgia la adresa dorita de tine prin EugenTransport Romania.

Transport

Transport

Locuirea în Belgia este o alegere populară pentru mulți expatriați. Este o țară relativ mică, dar dens populată, cu o populație estimată la puțin peste 10 milioane de oameni. Țara este formată din trei regiuni separate și aproape autonome, fiecare dintre ele având limbi diferite;

Flandra este situată în nordul țării și este majoritatea resurselor industriale din Belgia. Oamenii de aici vorbesc predominant olandeză / flamandă. Aproximativ 58% din populație locuiește aici.
Valonia este regiunea franco-sudică a țării și aproximativ 11% dintre locuitorii țărilor pot fi găsiți aici.
Bruxelles, capitala și țara Uniunii Europene, este recunoscută oficial ca fiind bilingvă.
Belgia este bogată în istorie, dovadă fiind clădiri și opere de artă frumoase. De asemenea, este renumit pentru bucătăria sa, iar mulți expatriați se bucură să probeze ciocolată, vafe și delicioase Moules Frites. Un acompaniament perfect pentru aceste delicatese este berea din Belgia, cu literalmente sute de tipuri diferite disponibile în marile orașe belgiene.

Majoritatea oamenilor care trăiesc în Belgia practică romano-catolicismul (75%), restul de 25% fiind protestanți sau urmând alte religii.

Alege o firma serioasa de transport persoane in Germania.

Belgia ca destinație de expatriați
Standardele ridicate de viață din Belgia, împreună cu îngrijirea sănătății excelente, educație și facilități publice, au făcut din Belgia o destinație populară pentru expatriați. Comunitatea de expatriați care locuiește în Belgia este estimată în prezent la aproximativ 750.000, aproape o zecime din populație.

Belgia întâmpină dificultăți cu imigranții ilegali și, din acest motiv, legile privind imigrația au fost înăsprite în ultimii ani. Cetățenii UE pot intra și locui în țară fără dificultăți, dar cetățenii non-UE se pot confrunta cu provocări semnificative bazându-se aici ca expatriat.

Costul vieții în Belgia
Deși nivelul de trai în Belgia este foarte ridicat, acest lucru este însoțit de un cost de viață relativ ridicat. În costul vieții Mercer din 2012, Bruxelles-ul nu figura în primele 50 de orașe din lume, cele mai scumpe. Pentru expatriații care se mută din Europa, aceasta poate oferi o alternativă mai ieftină decât țara lor de origine. Faptul că moneda Belgiei este euro implică faptul că expatriații care trăiesc în țară pot beneficia de forța euro atunci când călătoresc în toată Europa și în străinătate.

Pentru detalii complete despre costul vieții în Belgia, vă rugăm să consultați ghidurile noastre internaționale de mutare. Acestea conțin informații detaliate despre costurile de trai în diferite tipuri de stiluri de viață și opțiuni de viață. Deoarece ghidurile noastre sunt scrise de ex-pats care locuiesc și lucrează în orașe, puteți fi siguri că informațiile sunt corecte.

Limba
Olandeză (oficială) 60%, franceză (oficială) 40%, germană (oficială) mai puțin de 1%, bilingvă legal (olandeză și franceză).

Climat
Oamenii care locuiesc în Belgia se pot aștepta la condiții temperate cu ierni blânde și veri răcoroase, ploioase, umede și înnorate.

Alege o firma de transport persoane Romania-Belgia.

Oportunități de muncă și de carieră expat
Cetățenii Uniunii Europene au dreptul să locuiască și să lucreze în Belgia, cu singura cerință de a se înregistra pentru un permis de ședere după ce a fost găsit un loc de muncă.

Din păcate, este mult mai dificil pentru cetățenii din afara UE să găsească de lucru, deoarece potențialii angajatori sunt obligați să obțină aprobarea biroului local de muncă înainte de a putea angaja pe cineva din străinătate.

Belgia este o destinație bună pentru cei care caută de lucru în afaceri publice sau politici sociale. Cu toate acestea, mulți oameni din țară sunt bilingvi și, dacă puteți vorbi doar o limbă, este posibil să nu puteți concura cu alți solicitanți. Oportunități există, de asemenea, în domenii de înaltă calificare, cum ar fi ingineria și calculul, unde există încă lipsa forței de muncă. Totuși, din nou, vi se va aștepta să fiți fluent în cel puțin două limbi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/transport-persoane-germania-olanda-belgia