Tratamentul de păr cu celule stem pentru restaurarea capilară, în premieră în România la Dr. Felix Hair Implant!

BUCURESTI - 22 octombrie 2019

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Procedura revoluţionară de tratament pentru păr cu celule stem ajută la creşterea vascularizaţiei la nivel capilar, îmbunătăţind calitatea firelor de păr, dar mai ales la supravieţuirea foliculilor de păr transplantaţi.

Celule stem

Celule stem

Cum şi de unde se recoltează celulele stem?

Primul pas îl reprezintă recoltarea celulelor grăsoase printre care se găsesc celulele stem modate deja pe transformare vasculară, urmând ca în etapele următoare să le separăm şi să le implantăm în zonele necesare.

Procedura constă în anestezie la locul de intrare a canulei şi recoltarea celulelor grăsoase la circa 1,5 cm adâncime faţă de tegument, o zonă cunoscută pentru cantitarea mare de celule stem existente. După recoltarea celulelor grăsoase, printr-o acţiune mecanică de centrifugare separăm celulele stem de celulele grăsoase.

Cum se realizează implantarea celulelor stem?

Implantarea celulelor stem se face cu ace de calibru 27, la o adâncime de 0,7 cm până la maxim 1 cm, acestea urmând a se tranforma în vase sangvine.

Cât durează procedura?

Întreaga procedură necesită circa 15 minute, nu necesită o pregătire prealabilă a pacientului, iar recuperarea este instantanee.

Când este indicat tratamentul pentru păr cu celule stem?

Tratamentul pentru păr cu celule stem este indicat atât pacienţilor patologici, cât şi celor cu alopecie androgenetică. În cadrul clinicii noastre am tratat pacienţii din Colectiv pro-bono, aducând de curând acest tratament cu celule stem care îmbunătăţeşte vascularizaţia sub zonele grefate de piele de la nivelul scalpului, îmbunătăţind astfel calitatea firului de păr, dar şi supravieţuirea firelor de păr implantate.

Clinica Dr. Felix Hair Implant - Nr. 1 în Transplant de păr şi sprâncene!