Tratamentul Infusion, pentru o piele catifelata

BUCURESTI - 11 septembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social, Farmaceutic

Pielea este unul dintre cele mai importante organe ale corpului. Ea protejeaza organismul impotriva efectelor nocive ale mediului dar nu este imuna impotriva procesului natural de imbatranire. Pentru a o proteja este necesar un regim constant de ingrijire sau de tratamente benefice pielii.

Tratamentul Infusion, pentru o piele catifelata

Tratamentul Infusion este unic si reprezinta o procedura estetica non-invaziva ce livreaza in derma un complex de vitamine, minerale si de aminoacizi benefici pielii.

Este sigur?

Tratamentul Infusion este absolut sigur si non-invaziv pentru fata si corp. in timpul tratamentului se pot simti impulsurile delicate care sunt similare senzatiei de furnicaturi. in functie de sensibilitatea fiecaruia, acestea pot fi simtite sau nu. Tratamentul este relaxant si va puteti bucura de momentele de rasfat oferite.

Cum functioneaza acest tratament?

Infusion™ introduce in derm, in conditii de siguranta si intr-un mod eficient, solutiile ionice special create. Infuzia solutiilor se realizeaza cu ajutorul aplicatorului special creat atunci cand terapeutul trece prin miscari circulare pe suprafata pielii. Astfel beneficiati si de un masaj relaxant pe toata zona de tratament. Aplicatorul emite impulsuri Ion Wave ce permit penetrarea stratului cornos introducand adanc in derm solutiile active. Aceste infuzii ajung direct in straturile profunde ale pielii.

Avantajele tehnologiei ionwave

Infusion Face Collagen Booster

Lifing instant de lunga durata

Infusion Face Anti-Wrinkling & Lifting

Imbunatateste tonusul si fermitatea pielii, ridurile fine si cele adanci sunt ameliorate

Infusion Face Intensive Hydration

Hraneste si hidrateaz a pentru a prevenii semnele de imbatranire prematura a pielii

Infusion Body Lipoelim

Descompune depozitele de celulita, ofera o piele mai neteda si remodelarea zonei

Infusion Body Skin Firm

Imbunatateste tonusul si fermitatea straturile exterioare a pielii

Infusion Body Anti-Stretch Mark

Reface complet elasticitatea si normalizeaza matricea fibrei de colagen

Tratamentul este creat pentru a rezolva problemele inestetice ale pielii Dumneavoastra indiferent de zona sau suprafata. Bucurate de o piele frumoasa si sanatoasa.