Un nou jucator pe piata de publishing din Romania - calculatorescu.ro

BUCURESTI - 28 septembrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Live site

Calculatorescu.ro este un site dedicat iubitorilor de tehnologie, unde vei gasi cele mai noi stiri IT, tutoriale, review-uri, tips & tricks pentru aplicatiile Android, dar si ghiduri de cumparare.

Calculatorescu

Calculatorescu

Site-ul a aparut din pasiunea lui Marius Calin pentru tehnologie si, conform celor spuse de acesta, isi doreste sa ofere cititorilor raspunsurile pe care le cauta atunci cand nu sunt decisi ce gadget sa cumpere, dar si sa ii ajute pe acestia cu problemele pe care le intampina zilnic cu tehnologia prin articole de tip tutorial si diverse review-uri.

,, Pe site gasesti articole diverse din sfera tehnologiei prin intermediul carora mi-am propus sa te ajut sa iei cele mai bune decizii de cumparare, sa gasesti rezolvare la problemele de zi cu zi care apar odata cu utilizarea diferitelor gadget-uri, programe sau aplicatii, dar si articole de opinie si stiri din domeniul IT. ” - scrie Marius Calin in sectiunea despre a site-ului calculatorescu.ro.

Anual, milioane de oameni asteapta la cozi infernale pentru a-si putea achizitiona ultimul model de telefon lansat, in acelasi timp, ziua de Black Friday a devenit un fenomen international. Atat de mare incat retaileri sunt nevoiti sa investeasca in imbunatatirea serverelor pentru a face fata fluxului de vizite online de Black Friday, iar incasarile record demonstreaza faptul ca oamenii sunt din ce in ce mai dornici sa integreze tehnologia in rutina zilnica.

Astfel, atunci cand vorbim despre tehnologie si public, un lucru important este procesul de cumparare. Exista gadget-uri care costa mai mult decat o masina sau salariul pe cateva luni. Asadar, cumparatorii au nevoie de ghiduri de cumparare si review-uri detaliate pentru a alege ce li se potriveste mai bine.

Pentru a face fata schimbarilor variate si deseori bruste din tehnologie, adesea, oamenii apeleaza la informatiile gasite pe internet. Tocmai din acest motiv, acestia au nevoie de surse credibile si de explicatii simple si rapide, pe care sa le poata mai apoi pune in practica in timp util. Un alt factor important fiind si limba in care aceste informatii sunt disponibile. In cazul de fata, este nevoie de cat mai multe informatii scrise in limba romana pentru dispozitive setate in aceasta limba, dar si pentru persoanele care nu stapanesc atat de bine limba engleza incat sa inteleaga review-uri si tutoriale detaliate.

Cele mai frecvente cautari ale romanilor sunt legate de tutoriale si pareri. Adica acele articole sau clipuri video care ofera rezolvari unor probleme, ghiduri de instalare si configurare pentru diverse dispozitive, dar si pareri despre anumite gadget-uri de care sunt interesati.

Spre exemplu, pe site-ul calculatorescu.ro gasim un articol despre cum alegi cea mai buna baterie externa pentru telefonul tau. Acest articol ofera doua tipuri de informatii pe care cititorii le doresc. Prima informatie este legata de un ghid de cumparare pentru a stii care sunt specificatiile pe care sa le urmareasca la un astfel de produs, in cazul de fata la o baterie externa, iar cea de-a doua este recomandarea unor acumulatori externi testati de autor pentru a face alegerea mai usoara.

Cu toate astea, tutorialele si recomandarile nu se rezuma doar la a rezolva probleme sau la a ajuta un cititor pentru a lua o decizie de cumparare. Acestea pot satisface si curiozitatea unei persoane raspunzand la intrebari precum „Cand a aparut internetul?” sau „Cum pot verifica un telefon daca este original sau nu?”

Despre calculatorescu.ro

Site-ul calculatorescu.ro a fost lansat din dorinta de a aduna in acelasi loc iubitorii de tehnologie prin articole vaste care abordeaza teme precum cele mai noi lansari de gadget-uri, tutoriale, review-uri, dar si stiri din IT. Site-ul este un ghid in plina dezvoltare, care are ca scop oferirea de informatii utile  din domeniul tehnologiei, prin explicatii usor de inteles de majoritatea cititorilor, astfel incat, un public cat mai mare sa beneficieze de avantajele tehnologiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/un-nou-jucator-pe-piata-de-publishing-din-romania-calculatorescu-ro