Unde gasesti cele mai frumoase manere de usi

BUCURESTI - 2 septembrie 2019

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Monden / Lifestyle, Retail

Multe persoane aleg azi sa isi faca amenajarile interioare in regie proprie. Asta inseamna ca se ocupa singure de tot, de la achizitia materialelor pana la executie. Cand vine randul cumpararii de manere pentru usi, multi se blocheaza pentru ca nu stiu unde sa caute si ce sa aleaga. Vestea buna e ca poti achizitiona acum cele mai frumoase manere de usi inclusiv online.

Manere usi

Manere usi

Poate parea foarte simplu sa alegi niste manere usi, dar in realitate nu e chiar atat de usor. Acestea trebuie sa fie de calitate, pentru a nu ramane blocat pe interior, si neaparat trebuie sa se integreze in designul locuintei.

In magazinele de specialitate vei gasi usile de interior fara silduri, adica fara sistemul de inchidere. Este o solutie practica pe care au gasit-o producatorii, intrucat in felul acesta clientii isi pot alege ce tip de accesorii pentru usa considera ca sunt cele mai potrivite in ansamblul locuintei lor.

Materialul, culoarea si designul sunt foarte importante. Totodata, poti alege o clanta ieftina sau una dintr-un material rezistent si foarte bine realizata. Totul depinde de pretentiile pe care le ai, insa cu siguranta iti doresti tot ce e mai bun pentru casa ta.

Cele mai frumoase manere pentru usi le gasesti la Feronerie Usi SRL, firma specializata in comercializarea de manere si accesorii pentru usi. Sunt manere de diferite tipuri, in functie de necesitati. Cele mai des utilizate sunt manerele pe rozeta, care pot fi montate si pe usile de interior, si pe cele de la intrare. Se potrivesc cu orice tip de broasca si se monteaza usor, inclusiv de catre o persoana nespecializata.

Daca esti adeptul stilului clasic spre retro, atunci probabil vei alege un maner pe placa, asa numitele silduri usi, care se foloseau mai ales in urma cu trei-patru decenii. Daca reconditionezi un astfel de maner trebuie sa gasesti o broasca potrivita pentru ca mecanismul sa poata functiona.

Cand cumperi o clanta usa trebuie sa tii cont si de materialul din care acesta este realizat. Sildurile de calitate se fac din materiale precum alama, bronz, zinc sau inox. In schimb, pentru o clanta ieftina se va folosi un material de calitate inferioara, precum plastic, tabala sau aluminiu. De asemenea, e important ca accesoriile pentru usi sa fie realizate complet din metal si nu din combinatii cu plastic, pentru un plus de siguranta si durabilitate.

Trebuie sa acorzi o atentie sporita si finisajelor. Pentru ca e dificil sa iti dai seama daca un astfel de produs este de calitate sau nu, cel mai bine poti obtine recomandari din partea specialistilor Feronerie USI SRL, aflati permanent la dispozitia clientilor. Prin intermediul aplicatiei Facebook Store poti intra in legatura cu consultantii magazinului si le poti cere ajutorul. Acestia te pot indruma nu doar spre produse de calitate, ci si spre produse moderne si care arata foarte bine.

Pe site-ul ferart.ro vei gasi inclusiv tutoriale cu ajutorul carora sa poti monta singur, simplu si rapid, manerele si celelalte accesorii pentru usi.