Unghiile stiletto, accesoriul fascinant pentru o tinuta perfecta

BUCURESTI - 27 august 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Sanatate, Farmaceutic, Cursuri

2015 este, fara doar si poate, anul unghiilor stiletto. Si, daca ascultam glasul stilistilor, trendul se va mentine o perioada buna de acum incolo. Avantajul lor este dat de bogatia de modele pe care pot sa le gazduiasca, transformandu-ti manichiura in accesoriul de baza al unei tinute de ocazie.

Unghiile stiletto, accesoriul fascinant pentru o tinuta perfecta

Ce sunt unghiile stiletto

Numele de „stiletto” vine de la forma unghiei, mai lunga sau mai scurta, dar foarte ascutita, asemenea unui stilet, a unui pumnal. E drept ca forma nu este pe placul oricarei femei, pentru ca cele mai multe considera unghiile stiletto mai potrivit pentru persoanele extrovertite, nonconformiste. Cu toate astea, e suficient sa incerci o singura data acest tip de manichiura si cu siguranta ai sa te indragostesti de look-ul feminin pe care il confera mainilor tale.

Pe scurt, unghiile stiletto sunt niste bijuterii vii. Trebuie sa intri insa pe mana unor profesionisti pentru a putea obtine maximul de la acest tip de manichiura.


Principalele modele de stiletto

Ei bine, cand vine vorba despre ceea ce se poarta in materie de stiletto trebuie sa stii ca paleta de modele si de culori este extrem de vasta, motiv pentru care e imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul tau. Si poti fi sigura ca unghiile in forma de stilet vor atrage imediat atentia.

Pictura chinezeasca bazata pe un design colorat si pe forme rotunjite este caracteristica principala a unghiilor false stiletto.

Stilistii spun ca indiferent de eveniment si chiar si pentru manichiura de zi cu zi se poarta unghiile viu colorate, in care predomina rosul, galbenul, rozul sau verdele.

Dar asta nu este tot. O manichiura poate fi o adevarata opera de arta. E drept ca nu poti crea singura acasa unghii false stiletto cu aplicatii ceramice, flori textile sau strasuri. Toate acestea necesita priceperea si experienta unui technician de unghii, insa rezultatul va fi unul spectaculos.

Unghiile stiletto sunt perfecte si pentru o manichiura de mireasa. Aplicatiile de pulberi stralucitoare sau de cristale Swarovski vor transforma manichiura din ziua cea mare intr-una extrem de sofisticata.

Creatii sofisticate

Specialistii NailShop iti propun cateva tutoriale cu ajutorul carora sa deprinzi etapele crearii unor unghii stiletto si modelele cele mai apreciate. Inveti care sunt combinatiile de culori, dar si materialele ideal de folosit in asemenea situatii.

In plus, acum ai ocazia sa participi la seminarii gratuite si la cursuri sustinute de traineri cu recunoastere internationala, astfel incat sa iti perfectionezi tehnicile si sa devii tu insati specialista in realizarea unghiilor stiletto si nu numai.

In plus, toate produsele de care ai nevoie le gasesti pe site-ul nailshop.ro. Orice comanda plasata pana in ora 14.00 o primesti a doua zi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/unghiile-stiletto-accesoriul-fascinant-pentru-o-tinuta-perfecta