Utilizati tigari electronice sigure impreuna cu baterii de calitate

BUCURESTI - 28 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Scopul folosirii unei tigari electronice este evident si deja de necontestat printre toti cei care au renuntat deja la tigarile din tutun si acum sunt vaperi. Din pacate cele mai multe dintre evenimentele raportate in legatura cu tigarile electronice se datoreaza ingnorarii unui aspect pe care, din pacate, nu foarte multi in cunosc.

.

.

Este vorba despre calitatea bateriilor pe care le veti utiliza pentru punerea in functiune a tigarilor electronice, baterii care sunt de tipul celor reincarcarbile, fiind denumite in limbajul specializat acumulatori. Aceste baterii tigari electronice sunt complet diferite de cele pe care le utilizam zi de zi pentru folosirea aparatelor electronice, televizoare, aparate pentru aer conditionat, jocuri, telecomenzi diverse, etc.

Cele mai multe astfel de baterii tigari electronice sunt catalogate ca fiind de tip 18650, acest identificator aratand in milimetri diametrul bateriei „18” si lungimea sa „650”. Daca acest lucru este strict legat de aspect, ceea ce este important se afla la interiorul acestor baterii, sau acumulatori, ele fiind concepute cu o chimie speciala de tip Li-Ion, dar si cu un dipozitiv electronic care gestioneaza regimul de reincarcare si descarcare al curentului acumulat.

Prin urmare, calitatea acestor baterii tigari electronice trebuie sa fie impecabila, marca si mai ales provenienta sa fie certe si verificate anterior de catre vanzator. In paralel este la fel de importanta si modalitatea prin care realizati reincarcarea acestor baterii tigari eletronice. Timpul de reincarcare, curentul de reincarcare, dar si verificarea tipului de acumulator (baterie) pe care o veti pune in dispozitivul de reincarcare, sunt elemente vitale pe care incarcatoare inteligente baterii tigari electronice le vor gestiona eficient.

Acest lucru inseamna ca asa cum ati ales baterii tigari electronice de calitate si din sursa sigura, la fel veti avea de ales si incarcatoare inteligente pentru baterii tigari electronice pentru scopul pe care il urmariti.

Ca regula generala nu veti incerca niciodata sa utilizati baterii sau acumulatori care par asemanatori cu cei care se gasesc in magazinele ce vand tigari electronice. De cele mai multe ori exista tentatia de a incerca utilizarea de elemente componente din incarcatoarele pentru laptop, insa acest lucru ar putea conduce la accidente in legatura cu utiizarea de tigari electronice.

Prin urmare, calea cea mai sigura este sa va aprovizionati cu baterii tigari electonice si incarcatoare de calitate, direct de la o sursa credibila. Magazinele Vapers-One va pun la dispozitie o gama suficient de variata de baterii (acumulatori) tigari electronice, precum si incarcatoare inteligente pentru acestea.

Nu exista motive intemeiate sa procedati altfel, iar atunci cand observati ca bateriile utilizate zilnic nu mai ofera autonomia pe care o stiati atunci cand le-ati cumparat este necesar sa le inlocuiti. Folosirea excesiva a unor baterii uzate poate fi si ea cauza a unor neplaceri in legatura cu utilizarea in siguranta a tigarilor electronice.