Visibility Report - toolul de analiză care asigură oricărui business o strategie sănătoasă de digital

BUCURESTI - 27 noiembrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri

Visibility Report este un instrument de analiză digitală dezvoltat de Upswing, agenția care a pus bazele domeniilor SEO și content marketing în România. Funcția lui principală este contextualizarea datelor de trafic organic non-brand din 25 de categorii, în raport cu vizibilitatea principalelor businessuri din Google.ro. Astfel, vine în sprijinul antreprenorilor și al specialiștilor de digital cu informații relevante pentru strategii care le pot asigura o creștere sănătoasă în online.

.

.

 Upswing este prima agenție specializată de SEO și content marketing din România, care a lansat în 2013 aplicația SEOmonitor, folosită de sute de agenții de SEO și branduri din România și din lume.  

Upswing

Raportul extrage date din cele mai vizibile pagini din Google.ro. Analizează peste 500k de cuvinte cheie din peste 2k de website-uri, pentru a marca nevoile pe care le exprimă utilizatorii.

Facilitează astfel capacitatea brandurilor din online de a le răspunde punctual și articulat, prin conținut, produse și servicii.

În calitate de agregator al vizibilității pe căutările non-brand făcute în limba română, dezvăluie informații și date relevante privind acțiunile liderilor din industrie.

Dimensiunea industriei, cuvintele cheie ale acesteia și potențialul organic sunt doar câteva dintre datele descifrate în Visibility Report.

Pentru cei care au în grijă performanța unui business, poate deveni specialist SEO de serviciu. Indiferent dacă este accesat în stadiile incipiente ale conceperii strategiei de business sau pe parcursul implementării, pentru optimizarea acesteia, are multiple beneficii pentru utilizatorii responsabili de rezultatele acesteia:

✔ Expune competitorii relevanți din domeniu și particularitățile acestora;

✔ Cuantifică volume de căutări și redefinește astfel dimensiunea pieței, raportat la desfășurarea ei în online;

✔ Etalează toate cuvintele cheie care le asigură competitorilor vizibilitate și vânzări;

✔ Indică cele mai frecvente căutări din cele 25 de categorii și permite diferențierea lor în informaționale, long tails și oportunități;

✔ Oferă informații privind sezonalitatea industriilor;

✔ Scoate la iveală oportunități de conținut relevant pentru utilizatori;

✔ Facilitează raportarea la competiție și la evoluția acesteia în timp, în modulul Visibility Trends, unde sunt evidențiate website-urile cu cele mai mari creșteri și scăderi din ultima lună, dar și istoricul vizibilității pentru cele mai importante branduri din online;

✔ Cu ajutorul indicatorului Monthly Change, pot fi urmărite mai ușor tendințele de creștere sau de scădere ale competitorilor din industrie, dar și schimbările de algoritm Google, ale căror reguli devin mai clare prin deconspirarea acestor date;

✔ Oferă două perspective analitice pentru businessurile active în mai multe industrii:

     -  Segmentată, raportată strict la categoria din focusul utilizatorului

      - Completă, raportată la performanța cumulată din toate industriile

Visibility Report este un instrument precis de analiză a competiției, util atât business ownerilor, cât și specialiștilor de marketing care încearcă să reproducă succesul din online al competitorilor. Dedicat oricui vrea să genereze conținut care să atragă și să rețină atenția utilizatorilor, livrează instant soluții de creștere sănătoasă.

Upswing este prima agenție specializată de SEO și content marketing din România, care a lansat în 2013 aplicația SEOmonitor, folosită de sute de agenții de SEO și branduri din România și din lume.

Visibility Report poate fi consultat gratuit pe upswing.ro/report/.