Z Spot Media propune solutii ECO pentru protectia produselor la transport prin noul parteneriat cu AMESON

BUCURESTI - 25 ianuarie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bucuresti, 21 ianuarie, 2021 Z Spot Media a lansat un nou parteneriat cu AMESON, un producator de top de echipamente si materiale destinate industriei de ambalare a produselor pentru protectia lor la transport. In urma acestui parteneriat, Z Spot Media poate oferi clientilor din Romania o intreaga gama de solutii, pentru a se potrivi nevoilor de ambalare a diverse produse.

Z Spot Media

Sistemele MINI AIR sunt potrivite pentru orice volum de lucru si sunt proiectate pentru a facilita integrarea cu linii de productie existente. Foliile cu bule reprezinta o solutie eficienta si economica de materiale de protectie. In plus, coletele vor fi curate si fara praf adunat din cauza electricitatii statice.

Primul tip de masini, grupate sub umbrela brandului MINI AIR, creeaza cu ajutorul foliilor din HDPE (reciclabile si compostabile) sau amidon (ECO biodegradabile), pungi de aer pretaiate de diferite forme. Acestea fie imbraca produsele, fie umplu spatiile goale dintr-un colet, pentru a le proteja impotriva spargerii accidentale rezultate in urma socurilor mecanice.

Al doilea tip de masini introduse in gama este reprezentat de produsele din brandul PaperEZ. Acestea sunt utilizate mai ales pentru ambalarea produselor cu forma neregulata sau cu colturi ascutite. Dispozitivele pot fi incarcate cu o singura rola de hartie sau cu doua role simultan, pentru extraprotectie. Hartia de la exterior este hartie Kraft pretaiata, care atunci cand este tensionata se desface cu ochiuri in forma de fagure. Hartia de la interior (optionala) este hartie alba fina si ia contact direct cu produsul, oferind un extra strat protector.

A treia categorie de produse este destinata transporturilor mari de marfa, facute cu ajutorul containerelor navale, vagoanelor de tren de marfa, tirurilor si camioanelor. Pentru fixarea si protectia incarcaturii de marfa sunt folositi sacii de dunaj, disponibili in doua variante de material: hartie Kraft (ECO) sau material PP (waterproof). Acesti saci sunt pozitionati intre paletii de marfa si/sau pe marginile peretilor containerului si sunt umflati pana cand spatiul gol este umplut complet.

Produsele AMESON sunt evaluate si imbunatatite constant, in functie de feedback-ul clientilor si de cerintele in schimbare ale industriei, pentru a asigura solutii de ambalare si protectie la transport la cele mai inalte standarde.

In Romania, produsele AMESON sunt distribuite exclusiv de Z Spot Media, fiind disponibile pentru consultare si cerere de oferta pe site-ul www.zspotmedia.ro, in categoria Echipamente Ambalare.

Date de contact:

Showroom Z Spot Media

Str. Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Bucuresti

Email: office@zspotmedia.ro

Website: www.zspotmedia.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/z-spot-media-propune-solutii-eco-pentru-protectia-produselor-la-transport-prin-noul-parteneriat-cu-ameson