Zgomotele ne înconjoară

BUCURESTI - 14 septembrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Una dintre cele mai grave probleme din lumea noastră modernă este poluarea fonică. Zgomotele care sunt prezente permanent în mediul nostru au un efect extrem de negativ asupra corpului și stării noastre de spirit.

Zgomot

Zgomot

Este dovedit din punct de vedere medical că zgomotul este în detrimentul sănătății noastre fizice și mentale. Zgomotul continuu poate duce la probleme cardiace și digestive, dureri de cap și o stare tensionată a nervilor care poate face dificilă concentrarea și poate provoca pierderi de memorie și performanță.

Sunt perdele pentru zgomotele dăunătoare!

Cu ajutorul perdelelor acustice dublu strat, țesute groase, putem elimina efectiv zgomotele neplăcute. Perdelele din materiale speciale pot fi pene de orice stil de casă, studio sau loc de muncă ca accesorii estetice pentru casă datorită gamei lor largi de culori și modele.

Nu există liniște perfectă

Nu poate exista liniște completă în jurul nostru, există voci constante pe care nu le putem exclude. Acestea includ sunetele liniștitoare și plăcute ale naturii. Dar zgomotul provenit dintr-o sursă externă care perturbă liniștea casei noastre nu intră în această categorie. Zgomotul provenit de la vehicule, echipamentele de lucru, dispozitivele tehnice, telefoanele, lătratul câinilor sau vecinii certați merită cu siguranță atenuat dacă doriți să trăiți, să lucrați sau să vă relaxați într-o atmosferă calmă, sănătoasă și armonioasă.

Cortina se ridică!

Perdelele acustice pot fi o soluție ideală pentru izolarea fonică a ferestrelor, dar funcționează excelent și ca separator de cameră. Țesăturile durabile și lavabile cu mașina au o capacitate de absorbție a sunetului de aproximativ 20-30 dB.
Funcții multiple într-un singur produs

Pe lângă proprietățile lor de absorbție a sunetului, perdelele acustice pot fi folosite și ca perdele opace. Astfel, prin excluderea luminii și a zgomotului, ne putem relaxa netulburat sau chiar putem crea o experiență cinematografică reală în casa noastră.

Suprafețele lass

Ferestrele de sticlă sunt incapabile să absoarbă sunetele care ies la suprafață, le reflectă, creând ecouri deranjante. Zgomotul de pe stradă este doar ușor atenuat, de aceea vă recomandăm să plasați perdele acustice decorative în fața ferestrelor.

Liniștea nopții este importantă

Urechea umană nu poate exclude sunetele, nici măcar în timpul somnului. Când trăim într-un loc mai aglomerat sau mai aglomerat, din păcate ne trezim deseori obosiți, epuizați de zgomote noaptea. Oboseala ne afectează și întreaga zi, starea de spirit și munca. În loc de somnifere, perdelele acustice oferă o soluție mai simplă și mai sănătoasă. Zgomotele și luminile orbitoare pot fi aproape complet excluse cu ajutorul lor!

Birouri în plan deschis

În plus față de numeroasele lor avantaje, birourile cu o cameră au și dezavantaje. Zgomotul computerelor, telefoanelor, altor echipamente tehnice, al mobilierului și conversația colegilor ne poate perturba concentrarea, deteriorându-ne astfel performanța la locul de muncă. Datorită efectelor negative ale zgomotului asupra sănătății noastre, trebuie să ne luăm de mai multe ori concediu medical, ceea ce, de asemenea, este în detrimentul muncii. Perdelele acustice pot rezolva și probleme de zgomot la locul de muncă.

Nu te mișca - perdele!

Nu confundați perdelele tradiționale cu perdelele acustice izolate fonic! Datorită densității și grosimii lor, perdelele acustice sunt excelente pentru absorbția sunetului și izolarea fonică, întunecarea și chiar în scopuri de izolare termică, în timp ce designul lor decorativ și sofisticat le face ideale pentru decorarea caselor noastre. ljudisolering