Poze Acca courses

 • Globaltraning Approved Platinum Tuition Provider

  Poza: ACCA courses all over Romania, starting Fall 2014

 • Globaltraining Approved Platinum Learning Provider

  Poza: Din toamna, cursuri ACCA in toata tara

 • Dna. Adela Sova, ACCA - Head of Globaltraining Romania si lector ACCA, alaturi de echipa sa ACCA Globaltraining, impreuna cu Dna. Andreia Stanciu, Head of ACCA South Eastern Europe si echipa sa ACCA South Eastern Europe din Romania.

  Poza: 5 studenti Globaltraining Romania premianti la nivel mondial, 51 de noi absolventi ACCA in Romania si Moldova.

 • Burse Globaltraining pentru cursuri ACCA

  Poza: Burse Globaltraining pentru cursuri ACCA

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul acca courses.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la acca courses. Pozele pe tema acca courses cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul acca courses, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la acca courses, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la acca courses.