Cazare toamna 2020 în stațiunea Albena

BUCURESTI - 16 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Statiunea Albena se numara printre cele mai populare destinatii de pe coasta Bulgariei cand vine vorba despre persoanele carora le place mai mult soarele de septembrie si octombrie, decat cel din plin sezon estival.

Albena, Bulgaria

Albena, Bulgaria

Turistii pot gasi cazare Albena inclusiv la inceputul toamnei, atunci cand temperaturile sunt mai domoale, iar atmosfera de la mare este una mai linistita si mai placuta.  Secretul este ca oamenii sa stie la ce sa fie atenti, astfel incat sa se bucure de concedii perfecte, in timpul carora sa se poata bucura de compania celor dragi!

De ce Albena Bulgaria hoteluri?

Construita efectiv dupa 1960, statiunea Albena s-a dezvoltat extrem de mult in ultimele decenii, ajungand astazi sa fie in topul preferintelor multora dintre europeni. Este vorba despre o destinatie care imbina marea cu muntele si unde toata lumea se poate simti excelent. Numarul de hoteluri a crescut treptat, fiecare amplasament cautand sa ofere oaspetilor oferte dintre cele mai variate. Incepand de la hoteluri de 2 stele si pana la cele deluxe, de 5 stele, toate isi deschid portile primavara tarziu si inchid abia toamna, atunci cand vremea devine potrivnica pentru plaja.

Plaja din Albena se intime pe o lungime de 5 kilometri, avand o latime de doar 150 de metri, insa este una preferata de turisti datorita faptului ca are un nisip extrem de fin. Mai mult, apa marii este foarte curata si este calma intreg anul. Cei care isi doresc sa se bucure de Marea Neagra aici mai trebuie sa ia in considerare faptul ca adancimea apei nu este mai mare de 1,6 metri pana la aproximativ 100 – 150 de metri de mal.

Programele all-inclusive, atractive din toate punctele de vedere

La inceputul toamnei, atunci cand ziua se micsoreaza, iar seara se lasa peste statiunile bulgaresti mult mai repede, in comparatie cu lunile iulie si august, turistii care vor sa mai profite putin de nisip si de mare se pot orienta catre oferte cazare Albena all-inclusive Bulgaria. Hoteluri de top pun la dispozitia celor interesati programe deosebite, prin care oaspetii lor se pot bucura de camere foarte frumos amenajate si intretinute, dar si de 3 mese delicioase pe zi. Mai mult, ofertele de tip all-inclusive cuprind si 2 gustari pe zi, dar si bauturi delicioase de dimineata si pana seara.

Cand trebuie realizate rezervarile?

In ceea ce priveste ofertele de toamna, ele incep sa apara in mediul online inca din timpul sezonului estival. Hotelurile cauta sa isi tina portile deschise cat mai mult timp posibil, venind astfel in sprijinul turistilor care prefera sa evite aglomeratia specifica lunilor de varf din vara. Este important, insa ca oamenii sa-si faca rezervarile dorite cu cel putin cateva saptamani inainte de concediul propriu-zis, astfel incat sa aiba certitudinea ca vor avea o vacanta placuta, la un pret avantajos.

Vacantele de toamna la mare sunt mereu presarate cu zile in care temperaturile sunt extrem de placute. Chiar daca serile sunt racoroase, in statiunea bulgareasca exista numeroase terase unde turistii se pot retrage pentru a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi!