Acvamarinul la Accent Bijuterii - piatra curajului

BUCURESTI - 27 ianuarie 2014

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate

Acvamarinul este un cristal de bun augur ce poate fi transpus în cele mai rafinate bijuterii din argint , ce pot fi oferite cu uşurinţă drept cadou şi cu siguranţă veţi impresiona negreşit orice femeie însetată de frumos!

Accent Bijuterii - Bratara din argint cu acvamarin

Accent Bijuterii - Bratara din argint cu acvamarin

 "Grecii şi Romanii credeau că acvamarinul provine din scrinul cu comori al sirenelor, bine ascuns în adâncurile mărilor sau oceanelor şi are puteri magice nebănuite." 

Accent Bijuterii

Acvamarinul este o varietate de beril, clasă din care face parte alături de smarald, culoarea acestei pietre putând varia de la bleu-ciel diafan la albastru-verde sau chiar verde, culori ce amintesc de apa mării liniştite sau, dimpotrivă, agitată de stăpânitorul ei - Poseidon.

Numit şi ”piatra curajului" sau ”piatra marinarilor”, acvamarinul pentru navigatorii din antichitate era considerat un adevărat talisman norocos deoarece credeau că îi protejează de mânia lui Neptun (Poseidon în mitologia greacă, cel foarte uşor de iritat), de furtuni, de rău de mare, de înec şi le aduce noroc în activitatea lor, fie pescuit, fie expediţii războinice.

Grecii şi Romanii credeau că acvamarinul provine din scrinul cu comori al sirenelor, bine ascuns în adâncurile mărilor sau oceanelor şi are puteri magice nebănuite.În vechime se credea şi că aceste pietre pot întări prietenia iar cei ce purtau acvamarin erau mereu  feriţi de necazuri.

Ca efecte benefice asupra sănătăţii, acvamarinul se spune că întăreşte inima, plămânii şi este un bun remediu în bolile de nervi. Poate mări capacitatea de înţelegere, compasiunea dar şi creativitatea şi creşte echilibrul psihic.

Este recomandat zodiilor: Vărsător, Peşti, Balanţă, Scorpion .Pentru zodia Vărsător acvamarinul promovează prietenia şi dragostea, iar celor din zodia Peşti le evidenţiază conştiinţa de sine şi sensibilitatea. Alţii o consideră şi piatră a zodiei Taur datorită înrudirii cu smaraldul – piatra consacrată taurilor.

Ca simbol creştin, acvamarinul reprezintă fericirea şi tinereţea veşnică, dar şi moderaţia şi controlul pasiunilor.

Acvamarinul este un cristal de bun augur ce poate fi transpus în cele mai rafinate bijuterii din argint, ce pot fi oferite cu uşurinţă drept cadou şi cu siguranţă veţi impresiona negreşit orice femeie însetată de frumos!

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Aţi rămas în pană de idei cu pregătirile pentru Valentine's Day, Ziua Îndragostitilor în tradiţia occidentală şi comemorarea Sfântului Valentin cel care dăruia tinerilor îndragostiţi flori din gradina lui?

În opinia noastră, nimic nu spune mai bine "te iubesc" de Valentine's Day , decât un cadou special pentru iubita ta sau iubitul tău, în genul unei bijuterii din argint cu o inimioară, un inel sau o brăţară anume!

Vă aşteptăm să ne vizitaţi inclusiv la „VALENTINE’S DAY FAIR”, organizat în perioada 7-14.02.2014, în incinta Galeriei Dalles.

Despre Accent Bijuterii

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dvs.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/accent-bijuterii/acvamarinul-la-accent-bijuterii-piatra-curajului