Charoit-ul la Accent Bijuterii - Piatră a Transformării

BUCURESTI - 27 mai 2016

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate

Charoitul, o gemă descoperită în anii ’40 şi documentată de abia în 1978, îşi ia numele dupa râul Charo situat în Siberia Rusească, singurul loc din lume de unde se extrage.

bijuterii din argint cu charoite la Accent Bijuterii

bijuterii din argint cu charoite la Accent Bijuterii

Charoite, o piatră de suflet ce poate îmbunătăți capacitatea de a iubi și asigură protecție la radiațiile ultraviolete, este o gemă ce devoltă energii aproape tangibile prin iluziile de mişcare continuă create de uimitoare vârtejuri de culoarea lavandei.Este o gemă rară şi preţioasă prin puterea ce o oferă purtătorului de a-şi evalua trăirile trecute, de a trece peste emoţii negative pentru a trăi în prezent şi de a oferi călăuzire spirituală pentru viitor. Este o piatră “a acestui moment” întărind mesajul spiritual că ne aflăm în momentul potrivit în exact locul care trebuie şi nu altul.

Siberia a fost asociată cândva cu prizonierii politici şi multe nedreptăţi, de aceea charoitul a devenit şi o piatră a transformării, o piatră a puterii, un simbol al rezistenţei în condiţii de maximă adversitate, ce oferă curajul de a merge mai departe pentru cei aflaţi în condiţii de restrişte.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Vă aşteptăm şi în showroomul din Piaţa Romană pentru a descoperi colecţia noastră completă de bijuterii şi accesorii din aur şi argint!

Despre Accent Bijuterii

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii.
Reparaţiile bijuteriilor din argint, aur şi platină folosind sudura cu laser oferă o gamă largă de reparaţii a bijuteriilor dumneavoastră, de orice natură şi indiferent ce defect ar avea. Tehnologia cu laser oferă posibilitatea reparaţiei rapide a bijuteriilor fără a se încălzi bijuteria şi fără a mai scoate pietrele, eliminând din start posibilitatea evitării oricarui accident.
De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dvs.