Culoarea anului 2015 la Accent Bijuterii - Marsala

BUCURESTI - 6 mai 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate

Marsala, culoarea vinului roşu, robust şi cu accente de pământ, este culoarea anului 2015 conform autorităţii în materie de culoare, Pantone.

bijuterii Accent in culoarea anului 2015 - marsala si combinatii.jpg

bijuterii Accent in culoarea anului 2015 - marsala si combinatii.jpg

 Marsala - “ne îmbogăţeşte mintea, trupul şi sufletul, difuzează încredere şi stabilitate”. 

Pantone

În contrast cu “Orhideea radiantă”- culoarea anului 2014 care încurajează creativitatea şi inovaţia prin tonuri fuchsia, mov şi roz, conform specialiştilor de la Pantone, Marsala “ne  îmbogăţeşte  mintea, trupul şi sufletul, difuzează încredere şi stabilitate” prin tonuri naturale roşu - maronii.

Tonul stilat şi robust al culorii Marsala place în mod universal tuturor şi serveste drept declaraţie de eleganţă când se foloseşte singură sau ca accent de culoare atunci când este folosită în combinaţii. Acestea sunt lucruri pozitive şi de bun augur inclusiv pentru designul de bijuterii cu pietre preţioase şi semipreţioase cum ar fi granatul, rodocrozitul, hesonitul, rubinul şi turmalina roz care sunt în specificul de culoare şi ton.

Se observă în acest sezon  mişcarea către zona mai relaxată şi mai delicată a spectrului culorilor. Acum se află în centrul atenţiei un mix din surse diferite de tonuri luminoase, pasteluri şi culori neutre naturale ce doresc să ne introducă în atmosfera visării cu ochii deschişi. Ne aflăm în plină mişcare care îşi propune să creeze spaţii neutre, de linişte care să ne deconecteze de la tehnologie şi să ne ofere timpul necesar de a ne opri din mişcarea continuă.

În designul de bijuterii acestea se concretizează în combinarea pietrelor albastre cu granat sau cuarţ verde, cu coral roz sau cornalină.

Marsala datorită nuanţelor ei lucioase se combină cu uşurinţă şi în mod fericit cu galbenul-auriu, chihlimbarul, verdele, turcoazul sau vernilul, cu tonurile vibrante de albastru.

Atunci când Pantone anunţă culoarea anului şi/sau a sezonului, industria modei de îmbrăcăminte (industria de fashion) ia aminte! Tot la fel se întâmplă şi cu moda în bijuterii.

Despre Accent Bijuterii

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dvs.