Culorile pantone pentru anul 2016 - Rose Quartz si Serenity - la Accent Bijuterii

BUCURESTI - 18 decembrie 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate

Atunci cand Pantone anunta culoarea anului si/sau a sezonului, industria modei de imbracaminte (industria de fashion) ia aminte! Tot la fel se intampla si cu moda in bijuterii.

Accent Bijuterii - culorile Pantone pentru anul 2016 - Rose Quartz si Serenity

Accent Bijuterii - culorile Pantone pentru anul 2016 - Rose Quartz si Serenity

Pentru prima oara in istorie, Institutul Pantone pentru culori a anuntat pentru anul 2016 doua culori –– Rose Quartz (PANTONE 13-1520) si Serenity (PANTONE 15-3919) - ca fiind culorile anului.
Cele doua culori ale sezonului ne transporta in locuri mai vesele si mai insorite facandu-ne sa ne eliberam inhibitiile mentale si sa aratam o fata mai interesanta a personalitatii noastre.


Impreuna, Rose Quartz si Serenity , echilibreaza in mod evident imbratisarea calda a tonurilor de roz cu linistea reconfortanta a tonurilor de bleu oglindind starea de bine si interconectarea, precum si sentimentul linistitor de ordine si pace.
Nu este neaparat necesar sa gasesti piese, bijuterii din argint care sa contina geme din ambele culori. Este mult mai interesant sa potrivim stiluri din cele doua culori si vom crea acelasi efect.
Rose Quartz este un ton persuasiv dar bland care transmite compasiune si un sentiment de calm.


In cazul bijuteriilor, pentru Rose Quartz cele mai fericite optiuni pentru a respecta tonurile sunt cuartul roz, turmalina roz si coralul roz.


Serenity este imponderabil si aerian, la fel ca intinderea cerului albastru de deasupra, aducand sentimente de ragaz si relaxare, chiar si in vremuri tulburi. Pentru bijuterii putem alege topazul bleu, cianitul si safirul albastru.


Atunci cand Pantone anunta culoarea anului si/sau a sezonului, industria modei de imbracaminte (industria de fashion) ia aminte! Tot la fel se intampla si cu moda in bijuterii. 


Dorinta noastra este ca modelele Accent Bijuterii sa satisfaca cele mai rafinate si pretentioase gusturi.

Despre Accent Bijuterii

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

In acest moment, pe langa vanzarea bijuteriilor din aur si argint, magazinul nostru va ofera si servicii de reparatii bijuterii cu laser. Reparatiile bijuteriilor din argint, aur si platina folosind sudura cu laser ofera o gama larga de reparatii a bijuteriilor dumneavoastra, de orice natura si indiferent ce defect ar avea.
Tehnologia cu laser ofera posibilitatea reparatiei rapide a bijuteriilor fara a se incalzi bijuteria si fara a mai scoate pietrele, eliminand din start posibilitatea evitarii oricarui accident.
De luni pana vineri un bijutier profesionist va sta la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dvs.