Familia de geme pentru sezonul primăvară/vară 2015

BUCURESTI - 21 mai 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate

Pentru industria modei feminine, culoarea Pantone a anului 2015 - Marsala este un real succes, creatorii de modă integrand-o în colecţiile lor din sezonul de primavară/vară a acestui an, alături de culorile complementare pentru acest sezon.

Familia de geme pentru sezonul primăvară/vară 2015

Familia de geme pentru sezonul primăvară/vară 2015

Am găsit pietrele preţioase şi semipreţioase care corespund cerinţelor de culoare pentru a le denumi Marsala. Am mers însă şi mai departe spre a descoperi pietrele în culori care fac pereche bună cu Marsala.
 
Scuba Blue
Una din culorile Pantone pentru acest sezon se numeşte Scuba Blue – care ne oferă senzaţia de evadare pe plajele tropicale ale mărilor albastre. Este o culoare ce oferă confort şi ne duce cu gândul la zile de leneveală pe o plajă pustie. Să ne avântăm în “apele gemelor” pentru a găsi perechea acestei culori: blue topazul.

 ***

Lucite Green
Proaspătă … rece… purificatoare - aşa este descrisă de către oamenii de la Pantone nuanţa Lucite Green. Este un verde puţin pal care calmează şi linişteşte sufletul. Câteva pietre care pot să redea nuanţa ar fi smaraldul, turmalina verde, peridotul.

***

Classic Blue
Supranumită “ancora paletei de culori pentru primăvară/ vară 2015”, se spune că nuanţa Classic Blue crează calmitate şi evocă marea. Există un număr de pietre semipreţioase care oglindesc coloritul oceanelor: safirul albastru, iolitul şi cianitul.

 ***

Tangerine
Pantone spune că nuanţa denumită Tangerine este plină de “spontaneitate”, “oferă energie”  şi că este  “prietenoasă”. Lumea pietrelor naturale semipreţioase are câţiva reprezentaţi de seamă care se mulează pe descriere: hesonitul, cornalina şi citrinul.

***


Acum că am văzut care este marea familie a culorii Marsala putem să ne inspirăm şi să purtăm bijuterii care să reflecte opţiunile marilor case de modă şi de bijuterii.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Despre Accent Bijuterii

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dvs.