Piatra lunii aprilie la Accent Bijuterii

BUCURESTI - 23 aprilie 2015

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Sanatate

O dată cu sosirea acestei primăveri sărbătorim 100 de ani de la debutul exploatării minereului de opal în Australia – supranumită Capitala Mondială a Opalului şi din această cauză noi credem că gema plina de strălucire misterioasă, celebră pentru culorile sale, este piatra perfectă pentru a fi preferata acestui anotimp.

bijuterii din argint cu opal preţios natural la Accent Bijuterii

bijuterii din argint cu opal preţios natural la Accent Bijuterii

 "Opalul este o gemă care ca şi ADN-ul este unică pentru fiecare piatră." 

Accent Bijuterii

Desi traditia ne impune Diamantul ca piatra reprezentativa pentru luna Aprilie, am decis ca luna aceasta sa conferim titlul de “piatra pretioasa a lunii aprilie” opalului, gema care ca si ADN-ul este unica pentru fiecare piatra.

 

Avem un motiv foarte întemeiat pentru aceasta deoarece, o dată cu sosirea  primăverii sărbătorim 100 de ani de la debutul exploatării minereului de opal în Australia – supranumită Capitala Mondială a Opalului şi din această cauză noi credem că gema plina de strălucire misterioasă, celebră pentru  culorile sale, este piatra perfectă pentru a fi preferata acestui anotimp.

Colectia de opal de la Accent Bijuterii ne introduce în lumea misterioasă a acestei geme. Priviţi cu atenţie pietrele brăţărilor din argint cu opal sau pietrele cerceilor şi vă puteţi imagina Pământul din Spaţiu cu pete de verde şi turcoaz într-o mare de albastru.

Forma imperfectă a pietrelor se oglindeşte în montura bijuteriilor, cu cercuri şi trepte din argint lucios sau patinat ce se împletesc în jurul lor menţinând contururile unice.

Bijuteriile din argint cu opal preţios natural, dubletă sau tripletă, sunt o alternativă comodă şi  accesibilă spre deosebire de bijuteriile din aur cu opal preţios, opal negru, opal de foc, variante de multe ori  mai scumpe pe carat decât diamantul.

Unele dintre cele mai feminine modele de pandantive din argint cu opal sunt cele în culori de un albastru lăptos din care răzbat firicele de roşu, verde şi galben.

Pentru că ne dorim să celebrăm frumuseţea unică a opalului, apreciat şi de aborigenii australieni, putem alege pentru acest sezon bijuteriile Accent care combină în mod spectaculos opalele dubletă cu diamante, perle şi blue topaz.

Dorinţa noastră este ca modelele Accent Bijuterii să satisfacă cele mai rafinate şi pretenţioase gusturi.

Despre Accent Bijuterii

Modelele „Accent Bijuterii” se regăsesc şi în magazinul de la Piaţa Romană, str. Mendeleev nr.44 sect.1, Bucureşti.

În acest moment, pe lângă vânzarea bijuteriilor din aur şi argint, magazinul nostru vă oferă şi servicii de reparaţii bijuterii. De luni până vineri un bijutier profesionist vă stă la dispozitie.

Comaccent vă oferă posibilitatea de a oferi cadouri inclusiv partenerilor de afaceri, colaboratorilor, clienţilor sau propriilor angajaţi, cu oferte speciale în funcţie de comanda Dvs.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/accent-bijuterii/piatra-lunii-aprilie-la-accent-bijuterii