Supraveghere video 360 grade - camera megapixel IP Brickcom Taiwan cu lentila panomorfa

BUCURESTI - 27 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Importatorul Accent GIP aduce pe piata romaneasca prima camera din lume de tip dome megapixel IP dotata cu lentila panomorfa 360 de grade ImmerVision de la producatorul Brickcom Taiwan.

lentila panomorfa

lentila panomorfa

Lentila tip ochi-de-peste (fisheye) este foarte intalnita in aplicatiile care necesita vedere larga a spatiului inconjurator si vedere panoramica gratie unghiului extrem de larg (180 grade pe orizontala si 180 grade pe verticala). O camere de supraveghere video cu lentila fisheye poate monitoriza intreaga zona o singura data pentru a obtine informatii complete. In acest moment, exista pe piata un alt tip de lentila speciala care indeplineste aceeasi sarcina, depasind performantele lentilei fisheye. Aceasta lentila se numeste panomorfa si atrage din ce in ce mai multa atentie din partea specialistilor.

Lentila panomorfa este proprietatea tehnologica a ImmerVision -Canada. De ce este mai buna lentila panomorfa in comparatie cu lentila fisheye? Pentru ca lentila panomorfa proiecteaza pe senzorul camerei o imagine sub forma de elipsa spre deosebire de lentila fisheye care produce o imagine circulara. Pe aceeasi camera, lentila panomorfa furnizeaza informatii optice sensibil mai detaliate si foloseste senzorul camerei la maxim de potential.

Iata schematic imaginile furnizate de aceeasi camera folosind o lentila panomorfa si o lentila fisheye. Lentila panomorfa obtine rezultate mai bune decat lentila fisheye in ceea ce priveste rezolutia optica si gradul de folosire a senzorului de imagine cu deosebire in zona periferica a imaginii. Pe imagine sunt trase o line rosie si o linie verde. Asa cum arata imaginile, lentila panomorfa de la ImmerVision poate produce mai multe detalii pe linia rosie si linia verde.

In acest moment, seria de camere de 360 de grade de la Brickcom cu lentila panomorfa este alcatuita din domul de exterior MD-300NP-360 cu senzor de imagine 3 megapixeli si MD-500AP-360 cu senzor de imagine de 5 megapixeli. Aceste camere fixeaza standarde noi de calitate pentru piata camerelor panoramice la preturi competitive.

In data de 19 martie 2015, Accent GIP organizeaza in Bucuresti o prezentare de produse Brickcom la care sunt invitate firmele instalatoare si integratoare de sisteme de securitate fizica si la care va participa o delegatie din partea Brickcom Corporation condusa de directorul de vanzari Oscar Hsieh. Pentru mai multe informatii despre acest eveniment urmariti situl nostru www.brickcom.com.ro sau contactati-ne.

Despre GIP MEDIA

ACCENT G.I.P. a fost infiintata in 2002 si se ocupa exclusiv cu importul si vanzarea de echipamente de supraveghere video, considerand ca specializarea este o modalitate de a aduce beneficiarilor produse de calitate foarte buna la preturi corecte. Relatia stransa si de lunga durata cu fabricile exportatoare ne permite sa cunoastem detalii exacte si corecte cu privire la caracteristicile si performantele tehnice ale produselor comercializate.