Acceptant pentru onoare

Definitie Acceptant pentru onoare

Tert care intervine pentru garantarea onorarii unei cambii in suferinta, acceptand acea cambie in locul trasului ce a refuzat acceptarea ei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acceptant pentru onoare? Propune definitie

Poze Acceptant pentru onoare

 • IN MEMORIAM JIMI HENDRIX Şapte Seri convoacă în Backstage, joi 13 octombrie, ora 21:00, cei mai renumiţi chitarişti români, pentru a cânta în onoarea lui Jimi Hendrix

  Poza: IN MEMORIAM JIMI HENDRIX Şapte Seri convoacă în Backstage, joi 13 octombrie, ora 21:00, cei mai renumiţi chitarişti români, pentru a cânta în onoarea lui Jimi Hendrix

 • Acordare titlu Cetatean de Onoare

  Poza: Acordare titlu Cetatean de Onoare

 • Ştefan Bănică Jr. a primit titlul de texan de onoare la Mediaş

  Poza: Ştefan Bănică Jr. a primit titlul de texan de onoare la Mediaş

 • ANDREAS ONCLIN este Cetăţean de Onoare al Municipiului Mediaş

  Poza: ANDREAS ONCLIN este Cetăţean de Onoare al Municipiului Mediaş

 • Vezi toate pozele despre Acceptant pentru onoare

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acceptant pentru onoare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acceptant pentru onoare. Definitiile termenilor despre Acceptant pentru onoare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acceptant pentru onoare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acceptant pentru onoare.