Acceptant pentru onoare

Definitie Acceptant pentru onoare

Tert care intervine pentru garantarea onorarii unei cambii in suferinta, acceptand acea cambie in locul trasului ce a refuzat acceptarea ei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acceptant pentru onoare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acceptant pentru onoare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acceptant pentru onoare. Definitiile termenilor despre Acceptant pentru onoare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acceptant pentru onoare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acceptant pentru onoare.