Acceptare sub beneficiu de inventar a mostenirii

Definitie Acceptare sub beneficiu de inventar a mostenirii

Manifestarea de vointa de a accepta mostenirea, sub rezerva efectuarii unui invetar al bunurilor succesorale, prin care sa se evite contopirea patrimoniului succesoral cu cel al mostenitorului. Aceasta acceptare nu poate fi decat expresa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Acceptare sub beneficiu de inventar a mostenirii? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Acceptare sub beneficiu de inventar a mostenirii.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Acceptare sub beneficiu de inventar a mostenirii. Definitiile termenilor despre Acceptare sub beneficiu de inventar a mostenirii cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Acceptare sub beneficiu de inventar a mostenirii, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Acceptare sub beneficiu de inventar a mostenirii.