Accesiune imobiliara naturala

Definitie Accesiune imobiliara naturala

Unirea sau incorporarea a doua bunuri avand proprietari diferiti, fara interventia omului. Codul civil reglementeaza cateva cazuri de accesiune naturala, si anume: - aluviunea, - avulsiunea, - insulele si prundisurile, - accesiunea albiei unui rau care si-a schimbat cursul in mod natural (accesiunea albiei parasite), si - accesiunea animalelor salbatice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Accesiune imobiliara naturala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Accesiune imobiliara naturala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Accesiune imobiliara naturala. Definitiile termenilor despre Accesiune imobiliara naturala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Accesiune imobiliara naturala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Accesiune imobiliara naturala.