Accesiune mobiliara

Definitie Accesiune mobiliara

Unirea a doua bunuri mobile care apartin la proprietari diferiti ori confectionarea sau obtinerea unui bun de catre o persoana, prin munca sa, folosind materialele altuia. Codul Civil reglementeaza, in art.504-516, trei cazuri de accesiune mobiliara: adjonctiunea, specificatiunea si confuziunea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Accesiune mobiliara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Accesiune mobiliara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Accesiune mobiliara. Definitiile termenilor despre Accesiune mobiliara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Accesiune mobiliara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Accesiune mobiliara.