Accesorium sequitur principale

Definitie Accesorium sequitur principale

Expresie din limba latina Locutiune latina ce exprima principiul potrivit caruia bunul sau contractul accesoriu urmeaza soarta juridica a bunului sau contractului de care este dependent.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Accesorium sequitur principale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Accesorium sequitur principale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Accesorium sequitur principale. Definitiile termenilor despre Accesorium sequitur principale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Accesorium sequitur principale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Accesorium sequitur principale.