Accident de munca

Definitie Accident de munca

Vatamarea violenta a organismului, precum si intoxicatia acuta profesionala, care au loc in timpul procesului de munca sau in indeplinirea indatoririlor de serviciu si care provoaca incapacitate temporara de munca de cel putin 3 zile calendaristice, invaliditate ori deces. Conform art. 5 (g) din Legea securitatii si sanatatii muncii 319/2006.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Accident de munca? Propune definitie

Poze Accident de munca

 • Imagine

  Poza: Cum sa gasiti un loc de munca

 • Locuri de munca

  Poza: Locuri de munca pe litoral

 • .

  Poza: Forta de munca din Filipine

 • Locuri de munca in strainatate, Germania fara comision,

  Poza: Locuri de munca in Germania

 • Vezi toate pozele despre Accident de munca

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Accident de munca.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Accident de munca. Definitiile termenilor despre Accident de munca cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Accident de munca, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Accident de munca.