accountable    

Comunicate de presa si evenimente pe tema accountable

 • accountable. AZ Contabilitate devine ACCOUNTABLE

  accountable

  Bucuresti - 27 October 2015

  Comunicat de ATELIER MEDIA & EVENTS SRL

  ... accountable. Aceasta schimbare este urmarea unei campanii de rebranding construita si ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: publicitate , contabilitate , payroll , atelier grup , accountable , accountable.ro , #weareaccountable , accountable registrations , accountable hr&payroll

  Vezi toate comunicatele de presa despre accountable

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul accountable.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la accountable. Informatiile despre accountable cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul accountable, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la accountable, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.