accura    

Comunicate de presa si evenimente pe tema accura

 • accura. Sloganul campaniei de comunicare - „Cu Emotion, prelucrarea lentilelor devine o joacă de copii” - dovedește că inovația continuă dublată de îndelungata experiență în domeniul aparatelor automatizate de șlefuit lentile sunt pârghiile prin care cele mai sofisticate tehnologii sunt adaptate constant pentru un segment din ce în ce mai exigent de opticieni.

  accura

  Pantelimon, Ilfov - 18 iunie 2013

  Comunicat de Sover Optica S.R.L.

  Masina de slefuit Briot Emotion a fost prezenta si anul acesta in standul Sover Optica Group, organizatie ce a participat in calitate de expozant la cea de-a XII-a editie a Salonului National de Optica si Optometrie (SNOO) de la Brasov. Pentru or ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sover optica , briot emotion , masina de slefuit lentile , salonul de la brasov , accura , alta nx , alta xl , alta pro , alta pulse

  Vezi toate comunicatele de presa despre accura

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul accura.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la accura. Informatiile despre accura cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul accura, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la accura, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.